Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντέλ κιλά: Πώς η αλλαγή, τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντέλ κιλά: Πώς η αλλαγή, τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας

Αντέλ κιλά: Η Aντέλ εξομολογήθηκε ότι πονάει από 15 ετών, ενώ το πρόβλημα έγινε χειρότερο μετά την καισαρική τομή όταν γέννησε τον γιο της.

Η εμφάνιση της Αντέλ είναι ένα καυτό θέμα από τότε που επέστρεψε στο προσκήνιο μετά το διαζύγιό της το 2019 και μίλησε για το πώς η σωματική υγεία την έχει βοηθήσει να διαχειριστεί το άγχος της. Σε νέα συνέντευξη, η Αντέλ εξομολογήθηκε ότι πονούσε τη μισή της ζωή, πριν χάσει αρκετό βάρος και πώς η αναμόρφωση του σώματός της τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας της.  Μιλώντας στο περιοδικό The Face στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της άλμπουμ, το 30, η 33χρονη μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς άλλαξε η ζωή της από τότε που έχασε περίφημα 45 κιλά σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τον άγχος της. Αποκάλυψε ότι τα προβλήματα στην πλάτη της ξεκίνησαν όταν ήταν 15 ετών ενώ αυξήθηκαν μετά την καισαρική τομή στη γέννα του γιου της Angelo, ο οποίος είναι σήμερα 9 ετών.

Μιλώντας για τους σωματικούς πόνους που την ταλαιπωρούσαν πριν από την απώλεια βάρους, είπε,

“Είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενη τώρα… Είμαι πιο ευκίνητη γιατί τώρα μπορώ να κινούμαι περισσότερο, λόγω της πλάτης μου. Έχω δυναμώσει τον πυρήνα του σώματός μου. “Έπαθα την πρώτη μετατόπιση σπονδύλου όταν ήμουν 15 ετών από ένα δυνατό φτάρνισμα. Ήμουν στο κρεβάτι και φτερνίστηκα και ο πέμπτος σπόνδυλός μου πετάχτηκε έξω. Τον Ιανουάριο, μετατοπίστηκε ο έκτος σπόνδυλος και από τότε που έκανα καισαρική τομή, ο πυρήνας μου ήταν άχρηστος. “Πονούσα στην πλάτη μου τη μισή ζωή μου, πραγματικά. Γινόταν χειρότερο λόγω του άγχους και της κακής στάσης του σώματος.

“Τώρα που δυνάμωσα την κοιλιά μου, η πλάτη μου δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Τώρα μπορώ να κάνω περισσότερα, μπορώ να τρέξω με το παιδί μου λίγο περισσότερο” πρόσθεσε.

Για το πώς έχει βελτιωθεί και αλλάξει η υγεία της, συνέχισε:

“Μου αρέσει να νιώθω δυνατή, μου αρέσει πραγματικά. Το αγαπώ. Σήκωνα βάρη σήμερα το πρωί, και έχω ανέβει από αυτα που έκανα πριν από μερικές εβδομάδες… “Όταν νιώθω ότι έχω όλο το βάρος του κόσμου -τουλάχιστον του δικού μου κόσμου- στους ώμους μου, μπορώ να το αντέξω λίγο περισσότερο γιατί έχω ανέβει 10 κιλά στα κιλά που σηκώνω. Απλά κάνω μια μεταφορά για το θέμα της επιβίωσης”, τόνισε η διάσημη τραγουδίστρια η οποία πλέον είναι αγνώριστη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις