Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμβολιασμένοι που νοσούν: Η συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας
ΕΛΛΑΔΑ

Εμβολιασμένοι που νοσούν: Η συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας

Εμβολιασμένοι που νοσούν: «Είμαι στο σπίτι μόνη μου θέλω-δεν θέλω, δεν μπορώ να δουλέψω και τα παιδιά μου σπουδάζουν το εξωτερικό και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να τους προσφέρω αυτά που πρέπει»

Συγκλονίζει η μαρτυρία ασθενούς από κορωνοϊό, η οποία αν και εμβολιασμένη νοσεί επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα μιλάγαμε τώρα, αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο». Η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», εξέφρασε την ανησυχία της για την παρατεταμένη νόσησή της, καταθέτοντας την εμπειρία της με τον κορωνοϊό. «Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, αυτό το κίνημα μη εμβολιασμένων», δήλωσε η ασθενής, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για τους μη εμβολιασμένους. «Είμαι στο σπίτι μόνη μου θέλω-δεν θέλω, δεν μπορώ να δουλέψω και τα παιδιά μου σπουδάζουν το εξωτερικό και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να τους προσφέρω αυτά που πρέπει», ανέφερε καθώς η παραμονή της στο σπίτι της στερεί τη δυνατότητα να εργαστεί και να βγει εκτός της οικείας της.

«Ζούμε σε μια κοινωνία, αν δεν εφαρμόζεται τους κανόνες μην παίζετε το παιχνίδι. Αγανακτήσαμε να ακούμε όλους αυτούς τους “έξυπνους”», πρόσθεσε η ασθενής. «Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, με έπεισαν τα παιδιά μου. Ενιωθα ότι έχω μέσα μου ένα “τέρας”. Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο δεν θα μιλάγαμε τώρα», εξομολογήθηκε. «Και με απλά συμπτώματα θέλετε μια μεγάλη περίοδο για να μπορείτε να συνέλθετε, να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας», εξήγησε η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς σε αντιπαράθεση με τους ανεμβολίαστους. Ζούμε όλοι μαζί σε μια κοινωνία και οι διαπληκτισμοί σε καθημερινή βάση δεν έχουν κανένα νόημα», σημείωσε, τέλος, η κ. Παγώνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις