Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Αλλαγές στην 11άδα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Αλλαγές στην 11άδα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πέδρο Μαρτίνς: Εν αναμονή για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος περιμένει μία δυνατή ντέρμπι και… παίρνει τα μέτρα του. Ποιοι θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι της Κυριακής και ποιος παρότι είναι ο κορυφαίος μέχρι στιγμής των Πειραιωτών, θα δει τη σέντρα από τον πάγκο. Ο κόουτς του Ολυμπιακού θέλει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για την 11άδα των Πειραιωτών, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη είναι σημαντική τόσο βαθμολογικά όσο και σε επίπεδο γοήτρου/επικοινωνίας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βάτσλικ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά να είναι εκείνοι που θα βρεθούν στην άμυνα, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες (που κάνει εξαιρετικό δίδυμο με τον Λαλά στην άμυνα) και Ελ Αραμπί.

Δεδομένη η παρουσία του Εμβιλά στην 11άδα

Το δύσκολο για τον Μαρτίνς είναι το τι θα συμβεί στα χαφ, δεδομένου ότι υπάρχει… συνωστισμός για την τριάδα. Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι ο Αγκιμπού είναι ο παίκτης από τον οποίο σωστό να άρχιζε η 11άδα του Ολυμπιακού (για να παίξει, τυπικά, στη θέση 10), άρα σε αυτή την περίπτωση οι δύο θέσεις που περισσεύουν έχουν τρεις παίκτες για να τις διεκδικούν: Μαντί Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη. Αν και ο Εμβιλά φέτος δεν μπορεί να πει κάποιος ότι βγάζει μάτια, η παρουσία του στην 11άδα θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη. Επίσης, ο Μαντί δεν χάνει λεπτό όταν είναι υγιής, αν και αυτός φέτος δεν έχει κάνει κάποια σπουδαία εμφάνιση.

Πόσες πιθανότητες, όμως, δίνει κάποιος να είναι υγιής ο Μπουχαλάκης (που τώρα είναι!) και να καθίσει στον πάγκο σε ντέρμπι; Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που πλην Ρέαμπτσιουκ δεν υπάρχει άλλος παίκτης με αριστερό πόδι στην 11άδα. Κι αυτές οι παράμετροι μετρούν πολύ για έναν προπονητή. Μην αποκλείσετε, πάντως, τη… λύση ο Ολυμπιακός να την βρει από τον Αγκιμπού τελικά που, αν και όντως από αυτόν εκκινεί η 11άδα αυτή τη στιγμή και ο ίδιος ο παίκτης, όπως διαβάζουμε σήμερα, θέλει πολύ να παίξει και το έχει πει στον Μαρτίν.

Ο Αγκιμπού στην 11άδα

Όμως το παιδί επέστρεψε από την πατρίδα του χθες (άρα από σήμερα θα αρχίσει τις κανονικές προπονήσεις), με δύο ταξίδια και ματς, άρα με κόπωση που ίσως καλύτερα θα ήταν να τον κρατήσει στον πάγκο ο Μαρτίνς. Άρα στη θέση 10 να βρεθεί ο Μαντί, οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης πίσω του, και ο Αγκιμπού να μπει στην 11άδα κατά τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να καλύψει όπου χρειαστεί η ομάδα του παίκτη. Στα άκρα πιθανότατα θα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες με τον Μασούρα και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις