Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Σεμέδο: Οι ενδοιασμοί του Μαρτίνς – Το πλάνο επιστροφής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Σεμέδο: Οι ενδοιασμοί του Μαρτίνς – Το πλάνο επιστροφής

Ολυμπιακός - Σεμέδο: Ο Πορτογάλος αμυντικός μετέχει και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο Πέδρο Μαρτίνς, από πλευράς του, έχει πάρει τις πρώτες αποφάσεις για το μέλλον του παίκτη. Έπειτα από απουσία πολλών εβδομάδων, ο Πορτογάλος αμυντικός μετέχει και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού. Ακολουθεί το πρόγραμμα των συμπαικτών του και περιμένει την ευκαιρία για να μπορέσει να επιστρέψει και στην αγωνιστική δράση.

Από τη μεριά του, ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις, ειδικά το διάστημα απουσίας των Αφρικανών παικτών για το Κόπα Άφρικα, όμως, η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο δεν μπορεί να θεωρηθεί απλή. Αντίθετα, ο παίκτης προσπαθεί να δείξει πως πλέον όλα ανήκουν στο παρελθόν και έχει επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Το πλάνο επιστροφής του Μαρτίνς για Σεμέδο

Πάντως, ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού έχει ήδη ένα πλάνο επιστροφής του συμπατριώτη του στα επίσημα παιχνίδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκονται τα δύο ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Πρόκειται για αναμετρήσεις που μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία για… ανάσες στους παίκτες που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, αλλά και παράλληλα μπορούν να προσφέρουν το… πάτημα όσων δεν αγωνίζονται να δείξουν τις δυνατότητές τους.

Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Πορτογάλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει το Ρούμπεν Σεμέδο. Ουσιαστικά θα πρόκειται για την ευκαιρία που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει, αλλά και την τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού προς τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Ειδικά από τη στιγμή που το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει αποχώρηση του παίκτη τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις