Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κοντιζάς Πρωινό: Η ενόχληση με τις κάμερες και τα σκληρά σχόλια στο Πρωινό
LIFESTYLE

Κοντιζάς Πρωινό: Η ενόχληση με τις κάμερες και τα σκληρά σχόλια στο Πρωινό

Κοντιζάς Πρωινό: Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef έδειξε από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε πρόθεση να κάνει δηλώσεις

Η κάμερα του ΑΝΤ1 προσπάθησε να προσεγγίσει τον Σωτήρη Κοντιζά στο αεροδρόμιο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε κανείς. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef έδειξε από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε πρόθεση να κάνει δηλώσεις με την κάμερα του “Πρωινού” και τη ρεπόρτερ να τον ακολουθεί κατά τη διάρκεια των κινήσεών του μέσα στον χώρο του αεροδρομίου. Ο ίδιος φανερά ενοχλημένος έκανε ελάχιστες δηλώσεις καθώς περπατούσε ενώ όταν η ρεπόρτερ επέμεινε, εκείνος σχολίασε: “Μη μου βάζετε το μικρόφωνο στη μούρη”.

Ο Γρηγόρης Μπάκας από την πρώτη στιγμή είχε προλογίσει με ειρωνικό τρόπο το απόσπασμα, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: “Επειδή έχω βρεθεί και εγώ σε αντίστοιχη θέση… Είναι μια εικόνα που μπορεί να τον αδικεί, δεν είναι μια εικόνα ωραία για τον ίδιο. Θα μπορούσε να πει ευγενικά ‘κορίτσι μου, δεν θέλω να μιλήσω’. Και αν εκεί επέμενε η Πολυξένη θα είχε χίλια δίκια ο Κοντιζάς. Τώρα αυτό που λέει ότι τους έχουν πει να προσέχουν, με μάσκα ήταν και από το μικρόφωνο δεν κολλάς. Ήταν λίγο απαξιωτικός”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Πάντως η Φαίη Σκορδά έσπευσε να πει πως έχει αδυναμία στον Σωτήρη Κοντιζά με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά,

“Του έχεις και τώρα;”. “Έχω μια αδυναμία στον Σωτήρη Κοντιζά. Μου αρέσει γενικά. Το χιούμορ του, το MasterChef… Υπάρχουν κάποιοι ρεπόρτερ που είναι πιο επιθετικοί. Λένε ότι θα πάνε εκεί και θα ρωτήσουν… Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, εσύ αντιδράς και εγώ κάνω τη δουλειά μου. Κάνω τις ερωτήσεις και εσύ αντιδράς όπως θέλεις και από αυτές τις αντιδράσεις σου κρίνεσαι. Μιλάμε για μια συγκεκριμένη περίπτωση που τον ρωτά πώς ήταν η Θεσσαλονίκη και δεν γύρισε να την κοιτάξει. Μιλάμε για μια γυναίκα, μια μαμά, άφησε τα παιδιά της και τη στείλανε να κάνει αυτό το θέμα. Η ερώτηση η πρώτη ήταν πώς του φάνηκε η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη για την εστίαση και η τρίτη ‘δεν θέλετε να πείτε κάτι;’. Κάνει ένα βήμα πίσω και αποχωρεί. Εκεί γυρνάς να την κοιτάξεις. Είναι άνθρωπος;” επεσήμανε η διάσημη παρουσιάστρια.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας έγινε πιο αιχμηρός τονίζοντας: “Επειδή στη ζωή πρέπει να τρώμε και καμιά σφαλιάρα, αν το MasterChef κάνει φέτος 5%, που το απεύχομαι, ας κάνει 30% και 40%, θα μίλαγε. Καταλαβαίνετε; Φαίη, επειδή το έχω ζήσει, το ξέρω. Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης; Πιο πολύ την έχουν ψωνίσει οι άνθρωποι αυτοί, που δεν είναι άνθρωποι της τηλεόρασης κανονικά. Δεν μιλάω για τον Κοντιζά συγκεκριμένα ότι την έχει ψωνίσει. Τα παιδάκια που έχουν πάει στο Survivor στη Φάρμα και δεν ξέρω εγώ πού την έχουν ψωνίσει περισσότερο από εμάς που κάνουμε τη δουλειά αυτή”.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε πως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει απαξιώσει ποτέ δημοσιογράφο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις