Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ακρίτα – Σεφερλής: “Ήθελε να με βάλει φυλακή” – Ξέσπασμα εναντίον του ηθοποιού
LIFESTYLE

Έλενα Ακρίτα – Σεφερλής: “Ήθελε να με βάλει φυλακή” – Ξέσπασμα εναντίον του ηθοποιού

Έλενα Ακρίτα - Σεφερλής: Συνεχίζεται η δυνατή κόντρα ανάμεσα στη σεναριογράφο και τον ηθοποιό.

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα οι οποίοι βρίσκονται εν μέσω δικαστικής διαμάχης. Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της γνωστής δημοσιογράφου, ηθοποιού, παρουσιάστριας και συγγραφέα, επανήλθε το θέμα στο προσκήνιο με την ίδια να επισημαίνει ότι η σάτιρα έχει όρια, αναφερόμενη στον τρόπο που επιλέγει ο Μάρκος Σεφερλής, όπως είπε, να κάνει τον κόσμο να γελάει.

Η Έλενα Ακρίτα τόνισε: «Δε γίνεται ένας ηθοποιός να ξεφτιλίζει μια γυναίκα, επειδή έχει κιλά». Η κα Ακρίτα, η οποία μετά τη δικαστική διαμάχη της με το Μάρκο Σεφερλή, ξεσπά κατά του ηθοποιού και παρουσιαστή και τονίζει πως «επιθυμεί να τη βάλει φυλακή».

Η δικαστική διαμάχη

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για την αντιδικία των δύο καλλιτεχνών μετά την αγωγή που κατέθεσε ο ηθοποιός εναντίον της Ακρίτα και του διευθυντή της εφημερίδας που είχε φιλοξενήσει άρθρο της στο οποίο αναφερόταν στον Μάρκο Σεφερλή. Ο Σεφερλής ζητάει από τον καθένα τους 100.000 ευρώ. Η Έλενα Ακρίτα λοιπόν θέλησε να υπερασπιστεί για ακόμα μία φορά τη θέση της στο όλο θέμα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει ανάμεσά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις