Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euroleague – Παναθηναϊκός: Εκτός έδρας δοκιμασία για το Τριφύλλι στο Μόναχο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Εκτός έδρας δοκιμασία για το Τριφύλλι στο Μόναχο

Euroleague - Παναθηναϊκός: Σήμερα ο αγώνας απέναντι στη Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Γερμανία την Μπάγερν (21:30, Novasports Prime), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, και ψάχνει αντίδραση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι «πράσινοι» έχασαν και από την ουραγό Ζαλγκίρις την Τρίτη και πλέον βρίσκονται στο 2-8, έχοντας αρκετά αγωνιστικά ζητήματα. Έτσι, είναι δεδομένο ότι ψάχνουν αντίδραση και μια καλή εμφάνιση, ενώ θα κυνηγήσουν το πρώτο «διπλό» της σεζόν κόντρα στην Μπάγερν, που στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπένχαμιν Χιμένεθ, Φερνάντο Ρότσα και Μισέλ Ρόσι.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

18/11

  • 21:30 Μπάγερν – Παναθηναϊκός
  • 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας

19/11

  • 18:00 Ούνικς Καζάν – Άλμπα
  • 19:15 Εφές – Μονακό
  • 19:45 Ζενίτ – Αρμάνι
  • 20:45 Ζαλγκίρις – Φενέρμπαχτσε
  • 21:00 Ολυμπιακός – Μακάμπι
  • 21:30 Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ
  • 22:00 Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα

 

Δηλώσεις Πρίφτη για το παιχνίδι με την Μπάγερν

«Περιμένουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι μία καλή ομάδα, είναι συμπαγής. Σαφέστατα η εικόνα μας δεν είναι η κατάλληλη, δεν είναι η σωστή. Προφανώς τα αποτελέσματά μας είναι πολύ αρνητικά. Πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη και τα πνευματικά αποθέματα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το κλίμα. Υπάρχει σωματική κούραση και ψυχολογική πίεση, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε. Προφανώς το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι εύκολο για κανέναν. Η αλληλουχία των παιχνιδιών δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για προπόνηση. Όπως είπα, η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει και ψυχολογική πίεση και σωματική κούραση, κυρίως πνευματικά πρέπει να εργαστούμε μεταξύ μας για να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα».

Για τον Νέντοβιτς: «Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Νέντοβιτς, θα έρθει στο Μόναχο. Ελπίζουμε να είναι σε μία κατάσταση που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Προφανώς, μας έλειψε από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και ειδικά στην επίθεση. Όταν έχουμε κάποια δυστοκία και δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, προφανώς είναι ένας παίκτης, στον οποίο εκ προοιμίου στηριζόμαστε στην επιθετική του ικανότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις