Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όταν ο Κωνσταντάρας έριχνε σφαλιάρες στη γυναίκα του Σακελλάριου
LIFESTYLE

Όταν ο Κωνσταντάρας έριχνε σφαλιάρες στη γυναίκα του Σακελλάριου

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τι είχε γίνει με την γυναίκα του Σακελλάριου;

Την έλεγαν Ανδρονίκη Κούλα, στον κόσμο του θεάματος ήταν γνωστή ως Μπέμπα Κούλα, μέχρι που γνώρισε τον Αλέκο Σακελλάριο. Ο Σακελλάριος την ερωτεύτηκε και της έδωσε τον ρόλο της τσιγγάνας στην ταινία “Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο”. Έγινε η δεύτερη σύζυγός του και ο σπουδαίος σκηνοθέτης και σεναριογράφος την βάφτισε επί το εμπορικότερο, Νίκη Λινάρδου. Ως Νίκη Λινάρδου έπαιξε σε πλήθος ταινίες, κυρίως του Σακελλάριου, ευνοήθηκε σκανδαλωδώς από τον ίδιο, έτσι λένε οι κακές γλώσσες, έγινε μάλιστα αιτία να καβγαδίσει άγρια ο κυρ Αλέκος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αυτό συνέβη στο “Ξύλο βγήκε απ΄ τον παράδεισο”, όπου ο Σακελλάριος επιχείρησε να παραβιάσει την ευνοϊκή μεταχείριση της εθνικής μας σταρ από τον κινηματογραφικό φακό.Η αλήθεια είναι ότι ενήργησε κάπως αυθαίρετα και μεροληπτικά, προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή της Αλίκης που δεν σήκωνε τέτοια κόλπα από κανένα. Η όμορφη Νίκη υποδύθηκε την κακομαθημένη κόρη του Υπουργού Μαυρογιαλούρου στο “Υπάρχει και φιλότιμο” κι εκεί άρπαξε τις κινηματογραφικές ψιλές της από τον αυστηρό Λάμπρο Κωνσταντάρα που υποτίθεται ότι έπνεε τα μένεα εναντίον της. Διότι… “υπάρχει και φιλότιμο”, βρε αδερφέ!

Δείτε ακόμη

Πώς έγινε το δυστύχημα στον ΗΣΑΠ – Έτρεχε ανεξέλεγκτο το βαγόνι, πήδηξαν να σωθούν οι εργαζόμενοι

Λουκέτο στην εστίαση: “Κλείνουμε για να μείνουμε ανοικτοί”

«Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!»: Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της- Δάκρυσε όλο το ΕΚΠΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις