Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικόλας Ράπτης – Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η απάντηση για την αναβολή της πρεμιέρας
LIFESTYLE

Νικόλας Ράπτης – Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η απάντηση για την αναβολή της πρεμιέρας

Νικόλας Ράπτης - Ελλάδα έχεις ταλέντο: Επάνω στη μηχανή του, ο παρουσιαστής του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού σόου μίλησε για όλα.

Ο Νίκος Ράπτης μίλησε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής “Super Κατερίνα” στο κανάλι του Alpha. Ο παρουσιαστής απάντησε στις ερωτήσεις που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι για το νέο του ρόλο στην τηλεόραση. Για την πρεμιέρα του show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που μεταφέρθηκε για το Γενάρη, ο Νικόλας Ράπτης δήλωσε: «Δεν ξέρω τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, είμαι ένας στρατιώτης του καναλιού. Δε νομίζω πάντως πως είχαμε έλλειψη ταλέντων από όσα έχω δει».

Στην συνέχεια, απάντησε με χιούμορ για το αν έχει κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break». Τέλος, για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο παρουσιαστής εξήγησε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς έχει σοβαρό θέμα με την… πείνα: «Έχω θέμα σοβαρό με την πείνα και έχω θέμα σοβαρό με τα πόδια μου».

Για το ρόλο του παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου

Μίλησε σχετικά με το νέο του επαγγελματικό βήμα και τόνισε πως χάρηκε ιδιαίτερα που θα συνεργαστεί ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν το περίμενα ότι ο Γρηγόρης θα είναι ο κριτής και εγώ ο παρουσιαστής». Υπενθυμίζεται πως η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα αποτελείται από τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Έλενα Χριστοπούλου, Τάκη Ζαχαράτο και Κρυσταλλία. Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης δήλωσε: «Με το Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δύο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, γελάμε και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Την κα. Χριστοπούλου και τον κο. Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει προσωπικά, ενώ την Κρυσταλλία την ξέρω και είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη νέα του αρχή: «Δεν το περίμενα ότι θα έρθει το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Συμβαίνουν πράγματα καμιά φορά στην ζωή, που τα καταφέρνεις μέσα από την δουλειά και κάποια στιγμή τα βλέπεις και αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό». Τέλος, όσον αφορά το Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο συνεργαζόταν ξανά στο παρελθόν, ο Νικόλας Ράπτης δήλωσε: «Ο καθένας είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Δεν το περίμενα ότι ο Γρηγόρης θα είναι ο κριτής και εγώ ο παρουσιαστής. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματά του. Εγώ είμαι χαρούμενος που είναι ο Γρηγόρης εκεί. Όταν πας κάπου και έχεις έναν άνθρωπο, τον οποίο γνωρίζεις, σε κάνει να νιώθεις πιο οικεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις