Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλάνδρι εικαστικός: Προφυλακιστέα η 49χρονη – Ολοκληρώθηκε η απολογία
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι εικαστικός: Προφυλακιστέα η 49χρονη – Ολοκληρώθηκε η απολογία

Χαλάνδρι εικαστικός: Κατά την απολογία της ισχυρίστηκε πως δεν ήταν δικό της το όπλο και ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης απολογίας της, η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι. Η 49χρονη εικαστικός σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι το όπλο δεν ήταν δικό της, και πως βρέθηκε σε άμυνα.

Σε βάρος της κατηγορούμενης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η συνέντευξη του γιατρού από παλιά

Σε παλιά του συνέντευξη σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο γιατρός είχε δηλώσει: «Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ. Ζω με την οικογένειά μου κι ήταν μία περιστασιακή σχέση, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλή κόσμο. Η κυρία μου είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, είχε κρύψει το όνομά της, άλλο όνομα μου έλεγε ότι είναι, μου έλεγε ότι είναι Ιταλίδα, τέλος πάντως διάφορα τέτοια… Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους έξι μήνες συνολικά. Από εκεί και πέρα εγώ ανέλαβα τις ευθύνες μου όταν γεννήθηκε το παιδί. Της έδινα γύρω στις 2.000 με 3.000 ευρώ το μήνα, προ κρίσης».

Επίσης, σύμφωνα με το γιατρό, όταν άρχισε η κρίση και εκείνος της είπε ότι δε μπορεί να της δίνει τόσα χρήματα, η γυναίκα άρχισε να αντιδρά. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα ζούσε στα βόρεια προάστια και διέθετε αυτοκίνητο 2.000 κυβικών, χωρίς να εργάζεται. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της: «Η κυρία αυτή ζει, εκβιάζοντας διάφορους ανθρώπους και παίρνοντας λεφτά. Εμένα μου έχει πάρει πάνω από 100.000. Έχει έρθει στο νοσοκομείο και έχει κάνει φασαρίες. Έχει γίνει δικαστήριο. Έχω ζητήσει να πάρω εγώ την επιμέλεια του παιδιού, γιατί δεν ασχολείται καθόλου με το παιδί. Έχει έρθει και έχει προκαλέσει φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς μου»

Ο αντίλογος της εικαστικού

Από τη μεριά της, η εικαστικός περιέγραψε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη μεταξύ τους: «Δεν είμαι ανήθικη που πήγα με παντρεμένο. Είμαι θύμα βιασμού. Αληθεύει ότι στην αγωγή μου για την αναγνώριση πατρότητας που στράφηκα εναντίον του, ισχυρίζομαι ότι όντως είχα μία μικρή εξωσυζυγική σχέση με τον κύριο αυτόν. Αυτό το έκανα επειδή πλέον υπήρξε ένα παιδί. Δεν ήθελα το παιδί μου ποτέ να μάθει ότι ήταν καρπός βιασμού. Ο λόγος που ο νόμιμος σύζυγός μου δε με χώρισε, όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος αλλά ο πατέρας του παιδιού μου είναι άλλος…. Ο σύζυγός μου δε με χώρισε, γιατί δεν τον απάτησα. Έπεσα θύμα βιασμού». Κατά την ίδια μάλιστα, δεν έχει αυτοκίνητο τύπου τζιπ, όπως υποστήριζε ο γιατρός αλλά… ένα «χιλιτρακαρισμένο σαράβαλο», μέσα στο οποίο κοιμόταν κιόλας. «Δεν έχω να φάω…», λέει χαρακτηριστικά. Τέλος, τονίζει ότι «αν δεν είχε πληγωθεί ο γιατρός, θα ήμασταν τα επόμενα θύματα γυναικοκτονίας εγώ και η κόρη μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις