Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αντέλ – συνέντευξη: Τι είπε η τραγουδίστρια για κάθε πλευρά της ζωής της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντέλ – συνέντευξη: Τι είπε η τραγουδίστρια για κάθε πλευρά της ζωής της

Αντέλ - συνέντευξη: Η διάσημη τραγουδίστρια πήρε, με τη σειρά της, τη θέση της απέναντι από την Oprah Winfrey και αυτό οδήγησε σε μια ειλικρινή εξομολόγηση.

Σε όλα τα Μέσα παίζει αυτές τις ώρες η συνέντευξη της Adele στην Oprah. Η 33χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να καθίσει στη θέση, όπου είχε κάτσει και πριν λίγο καιρό η Meghan Markle και να μιλήσει για κάθε πλευρά της ζωής της, από τα επαγγελματικά μέχρι τα εντελώς προσωπικά.

Η εκπομπή χαρακτηρίζεται ως «η πρώτη τηλεοπτική, ευρεία συζήτηση της Adele για το νέο της άλμπουμ, τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια, τη ζωή μετά το διαζύγιο, την απώλεια βάρους και την ανατροφή του γιου της».

Τι την έκανε να χωρίσει

Το 2019, η Adele χώρισε με το σύζυγό της Simon Konecki. Όμως, αυτό που βοήθησε στη συνειδητοποίηση ότι έπρεπε οι δρόμοι τους να χωρίσουν ήταν ένα τεστ προσωπικότητας σε περιοδικό και η ερώτηση «Τι είναι αυτό που κανείς δεν ξέρει για εσένα;». Η απάντησή της: «Δεν είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Δε ζω, απλώς επιπλέω». Στη συνέχεια, άρχισε να αναρωτιέται τι κάνει για αυτό. Η Adele δε δίστασε να ομολογήσει ότι την καταρράκωσε. «Με καταρράκωσε. Ντρεπόμουν. Κανείς δε με έκανε να ντρέπομαι, αλλά ένιωσα ότι δεν έκανα καλή δουλειά», είπε και σχολίασε για την περίοδο λίγο πριν κλείσει τα 30: «Δεν ήξερα καλά τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι τον ήξερα. Απλώς δε μου άρεσε το ποια είμαι».

Επίσης, με τον πρώην σύζυγό της, η Adele έχει αποκτήσει και ένα γιο τον 9χρονο Angelo. Παρόλα όσα έχουν συμβεί, οι σχέσεις τους των δύο πρώην συζύγων, όπως δηλώνει η τραγουδίστρια, είναι πολύ καλές μετά το χωρισμό: «Μένουμε στον απέναντι δρόμο ο ένας με τον άλλον. Τον σέβομαι περισσότερο από οποιονδήποτε», είπε και συνέχισε, λέγοντας: «Λατρεύω την πυρηνική οικογένεια που έχω, γιατί ποτέ δεν είχα μία». Μέχρι που η σταρ σχολίασε ότι ο πρώην της «της έσωσε τη ζωή».

Το αλκόολ μου πήρε το μπαμπά μου

Η Adele μίλησε και για τον αλκοολικό της πατέρα Mark Evans, ο οποίος απουσίαζε από τη ζωή της, ένα γεγονός που της στοίχισε: «Ο πατέρας μου ούτε ήταν παρών, ούτε προσπαθούσε. Αλλά τελικά κατάλαβα ότι ήταν το αλκοόλ. Μου πήρε το μπαμπά μου», είπε. Αυτή της η σχέση με τον πατέρα της την ακολούθησε στην ενήλικη ζωή της, πληγώνοντας τους συντρόφους της σε ένα μηχανισμό άμυνας για να μην πληγωθεί εκείνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις