Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θριασιο – κοντέινερ: Καταγγελία βόμβα για ασθενείς
ΕΛΛΑΔΑ

Θριασιο – κοντέινερ: Καταγγελία βόμβα για ασθενείς

Θριασιο - κοντέινερ: Μία καταγγελία που αποτυπώνει την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας, έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Θριάσιου.

Μία σοκαριστική καταγγελία, που αποτυπώνει την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας κορονοϊού, έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Θριάσιου νοσοκομείου κ. Βαρδαβάκης μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN. Σύμφωνα με τον κ. Βαρδαβάκη, στην τελευταία εφημερία του νοσοκομείου υπήρξαν τρεις ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι νοσηλευτήκαν σε κοντέινερ στο προαύλιο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τον ίδιο, έξι διασωληνωμένοι ασθενείς non covid νοσηλεύτηκαν εκτός ΜΕΘ σε απλές κλίνες, διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους. Για το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά σημείωσε: “Ακριβώς την ίδια ημέρα πέρυσι στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύαμε στο Θριάσιο 39 ασθενείς με Covid και σήμερα νοσηλεύουμε 55”.

“Εκτός του εμβολιασμού που είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θεωρούμε ότι δεν παίρνονται όλα τα υπόλοιπα εξίσου απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα σχολεία, ενώ δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις