Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός Τρίκαλα – 4χρονη: Τι έδειξε η εξέταση της παιδοψυχολόγου
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός Τρίκαλα – 4χρονη: Τι έδειξε η εξέταση της παιδοψυχολόγου

Αστυνομικός Τρίκαλα - 4χρονη: Τα όσα φέρεται να είπε το παιδί στη μητέρα της για το τι της έκανε ο αστυνομικός πατέρας της, αλλά και η έκθεση ειδικής παιδοψυλολόγου

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 4χρονης από τον αστυνομικό πατέρα της, στα Τρίκαλα. Μάλιστα, τα όσα φέρεται να είπε το παιδί στη μητέρα της, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα εν διαστάσει σύζυγο του κατηγορουμένου, αλλά και η έκθεση ειδικής παιδοψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, η οποία εξέτασε το παιδί, προκαλούν αποτροπιασμό και αν αποδειχθεί ότι ευσταθούν, τότε θα πρόκειται για μια από τις σοβαρότερες περιπτώσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, στα αστυνομικά ελληνικά χρονικά. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός. μέσω του συνηγόρου του, αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Τρίκαλα: Τι είπε η 4χρονη για τον εφιάλτη στα χέρια του αστυνομικού πατέρα της - "Με πείραξε ο μπαμπάς"
Τι ανέφερε το κοριτσάκι στη μητέρα της

Όπως προκύπτει από την καταγγελία της 23χρονης μητέρας του παιδιού, η ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 6-7 Νοεμβρίου. Η μητέρα υποστηρίζει ότι κατόπιν συνεχών παραινέσεων προς την κόρη της, αφού διαπίστωσε μια περίεργη συμπεριφορά του παιδιού όταν την επέστρεψε ο πατέρας της, και κυρίως τραυματισμό στην ευαίσθητη περιοχή, άκουσε την 4χρονη να της λέει ότι το Σάββατο (6 Νοεμβρίου) ήταν στο δωμάτιο με τον πατέρα της και της είπε ψέματα ότι ήθελε να την ξεντύσει, αλλά την πείραξε στο σημείο όπου το παιδί ήταν τραυματισμένο. Η μητέρα του παιδιού, υποστήριξε επίσης ότι η κόρη της της είπε ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός ζήτησε από την 4χρονη να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Τι έδειξε η εξέταση της παιδοψυχολόγου

Το κοριτσάκι εξετάστηκε και από ειδική παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες στην έκθεση που συνέταξε η παιδοψυχολόγος αναφέρει ότι όσο το παιδί βρισκόταν στο χωριό του πατέρα της και πιο συγκεκριμένα στον καναπέ του σαλονιού, ο κατηγορούμενος αστυφύλακας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Επισημαίνεται δε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ότι παρόμοιες ασελγείς πράξεις φέρονται να έχουν επαναληφθεί στο παρελθόν σε άγνωστη ημερομηνία, στην πατρική οικεία του αστυφύλακα, αλλά και στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Επιφυλακτική ως προς το αίτιο του τραυματισμού της 4χρονης η ιατροδικαστής

Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστής η οποία εξέτασε την 4χρονη δεν μπόρεσε να προσδιορίσει το αίτιο τραυματισμού του παιδιού στην ευαίσθητη περιοχή. Επιφυλάχτηκε ως προς τη σύνταξη της ιατροδικαστικής έκθεσης, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις του γεννητικού υλικού που έχει παρθεί τόσο από τον 29χρονο αστυνομικό και πατέρα του παιδιού, όσο και από την 4χρονη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις