Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντουέιν Τζόνσον γυμναστική: Η αηδιαστική συνήθεια στην προπόνηση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντουέιν Τζόνσον γυμναστική: Η αηδιαστική συνήθεια στην προπόνηση

Ντουέιν Τζόνσον γυμναστική: Πριν από κάποια χρόνια ο Ντουέιν αποκάλυψε τον δικό του τρόπο να ξεπερνά το πρόβλημα της έλλειψης τουαλέτας

Μια μάλλον αποκρουστική, αν μη τι άλλο στη σκέψη, συνήθεια έχει ο αστέρας του Χόλιγουντ και φανατικός της έντονης γυμναστικής, Ντουέιν Τζόνσον . Φαντάζεται κανείς πως ο πρώην αθλητής αγώνων πυγμαχίας, ένας άνδρας τεράστιος με υπερφουσκωμένους μύες περνά αρκετό χρόνο στα γυμναστήρια και δη σε χώρους όπου πραγματοποιείται προπόνηση cross fit ή εξάσκηση με ιδιαίτερη υψηλή καταπόνηση. Εκείνο που δεν περνά από το μυαλό του μέσου ανθρώπου είναι πως τα μέρη αυτά συνήθως δεν διαθέτουν τουαλέτες.

Πριν από κάποια χρόνια, σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Ντουέιν Τζόνσον αποκάλυψε λοιπόν τον δικό του τρόπο να ξεπερνά το πρόβλημα της έλλειψης τουαλέτας. Όχι, δεν κάνει υπομονή, απλά κάνει την ανάγκη του επί τόπου (υποθέτουμε παρουσία των συνγυμανζομένων του;) ουρώντας σε ένα μπουκαλάκι νερό. Ήταν το 2017, όταν ο ηθοποιός θέλησε να διαφημίσει τα νέα αθλητικά παπούτσια με την υπογραφή του. Ωστόσο, στο βάθος, οι θαυμαστές του παρατήρησαν ένα διάφανο μπουκάλι με περιεχόμενο ιδιαίτερα περίεργου χρώματος.

«Μόλις συνειδητοποίησα ότι όλοι σας είδατε το μεγάλο μπουκάλι με τα ούρα μου», έλεγε τότε στο βίντεο γελώντας. «Κοιτάξτε, όταν προπονούμαι είμαι σκληροπυρηνικός, δεν έχω χρόνο να πάω στην τουαλέτα. Βρίσκω ένα μπουκάλι, κατουράω μέσα σε αυτό και συνεχίζω να προπονούμαι σαν θηρίο» συνέχισε σαν να εξηγεί το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock)

Βίντεο: Τι λέει σήμερα ο Ντουέιν Τζόνσον

Όλα αυτά τα χρόνια, η ρουτίνα του The Rock, να ουρεί σε μπουκαλάκια νερό για να μην χάνει λεπτό από την προπόνηση, έμοιαζε κάπως με αστικό μύθο. Ωστόσο, σε ένα σύντομο βίντεο για το περιοδικό Esquire, ο Τζόνσον επιβεβαίωσε πανηγυρικά ότι επιστρατεύει τακτικά αυτό το κόλπο με το μπουκάλι νερό. «Λοιπόν, ναι, ο τίτλος είναι πραγματικά αληθινός, κατουράω στα μπουκάλια νερού μου, αλλά επιτρέψτε μου να δώσω το πλαίσιο σε αυτό», είπε, απαντώντας ουσιαστικά σε δημοσίευμα που αναφερόταν στη συνήθειά του αυτή. «Δεν είναι ένα μπουκάλι νερού που πραγματικά έχω αγοράσει αποκλειστικά για νερό, το οποίο πλένεις και καθαρίζεις όταν τελειώσεις με τη χρήση του. Αυτά είναι απλώς μπουκάλια που δεν χρησιμοποιώ πλέον», πρόσθεσε. Αυτό έλειπε, θα απαντούσαμε εμείς!

«Συνήθως τα γυμναστήρια στα οποία γυμνάζομαι δεν έχουν μπάνιο, γιατί είναι ο “σιδερένιος παράδεισος” και δεν υπάρχει μπάνιο εκεί, είναι απλά ζεστά, ιδρωμένα και βρώμικα» σχολίασε κάπως ηδονικά και πρόσθεσε: «Συνήθως διατηρούμε αρκετά ενυδατωμένος και πρέπει να πηγαίνω συχνά στην τουαλέτα. Όχι πολύ, αλλά κανά δυο φορές κατά τη διάρκεια κάθε προπόνησης πρέπει να πάω στην τουαλέτα, οπότε βγάζω το μπουκάλι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις