Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Καφετζόπουλος – γιος: «Θα ζοριζόμουν» αν δεν ήταν καλός ηθοποιός
LIFESTYLE

Αντώνης Καφετζόπουλος – γιος: «Θα ζοριζόμουν» αν δεν ήταν καλός ηθοποιός

Αντώνης Καφετζόπουλος - γιος: Ακόμη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική και στο γεγονός ότι δεν «ταίριαξε» σε αυτόν τον κόσμο

Στην παρέα των Dot ήρθε αυτό το Σάββατο ο Αντώνης Καφετζόπουλος και με αφορμή το γενέθλιο post του που έγινε viral, μίλησε για όσα φοβάται με το πέρασμα του χρόνου. «Φοβάμαι μην τα χάσω μεγαλώνοντας» είπε χαρακτηριστικά. Ακόμη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική και στο γεγονός ότι δεν «ταίριαξε» σε αυτόν τον κόσμο. «Είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, παραιτήθηκα μετά από σκληρές μάχες για πράγματα που δεν συμφωνούσα. Τα βρόντηξα και έφυγα» ανέφερε.

Στη συνέχεια επεκτάθηκε και στο πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική. Η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» είναι για εκείνον σταθμός στην καριέρα του αλλά όπως ομολόγησε τον προόριζαν αρχικά για τον ρόλο του οδοντίατρου. «Με προόριζαν για τον ρόλο του οδοντίατρου και τους είπα ότι εγώ θέλω το αντίστροφο, γιατί έχω ένα σχέδιο για αυτό και το δέχτηκαν με πολύ στεναγμό». Ακόμη, μίλησε για την περίοδο κατάθλιψης που βίωσε. «Είχα κατάθλιψη όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια, μαύρος. Τότε δεν έπαιζα, δεν ήθελα να παίζω».

Τι είπε για τον γιο του

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή που είδε τον γιο του να παίζει, στις εξετάσεις της σχολής του ακόμη, ένιωσε ανακούφιση. «Είχα μια μεγάλη ανησυχία μέχρι που πήγα στις εξετάσεις του να τον δω κι εκεί ησύχασα» είπε συγκεκριμένα. Στο ερώτημα, τι θα έκανε αν ο γιος του δεν ήταν καλός σε αυτό που επέλεξε, ο Αντώνης Καφετζόπουλος απάντησε: «Θα ζοριζόμουν πάρα πολύ, αλλά θα έψαχνα έναν τρόπο να του πω σκέψου τι άλλο μπορείς να κάνεις στη ζωή σου».

Μιλώντας για την πατρότητα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος θυμάται πριν από πολλά χρόνια πως είχε δηλώσει το εξής: «Το να έχεις παιδί, να είσαι γονιός, είναι σαν να κατεβαίνεις με 220 τη Συγγρού. Από τη μία είναι πολύ συναρπαστικό πράγμα και από την άλλη έχεις τη σκέψη “κι αν πεταχτεί καμιά γάτα;” θα γίνουν όλα ρημαδιό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις