Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ροζ σκάνδαλο στη Σκότλαντ Γιαρντ: Παντρεμένος διευθυντής “πιάστηκε” με 21χρονη υφισταμένη του
ΚΟΣΜΟΣ

Ροζ σκάνδαλο στη Σκότλαντ Γιαρντ: Παντρεμένος διευθυντής “πιάστηκε” με 21χρονη υφισταμένη του

Ροζ σκάνδαλο στη Σκότλαντ Γιαρντ: Η νεαρή αστυνομικός έχει 10.000 followers στο instagram

Παντρεμένος βρετανός ντεντέκτιβ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας, πιάστηκε στα πράσα να διατηρεί σχέση με την 21χρονη υφιστάμενη του αστυνομικό. Ο Ντάνιελ Γκρίνγουντ 38 ετών, Αστυνομικός Διευθυντής της περιφέρειας του Γιόρκσάιρ έχει γίνει το θέμα συζήτησης στο Bradford, στο Leeds όσο και σε όλο το βρετανικό Αστυνομικό Σώμα για την ανάρμοστη σχέση που διατηρούσε με την εντυπωσιακή 21χρονη αστυνομικό Κάτλιν Χάουγορθ που διατηρούσε λογαριασμό στο instagram με 10.000 followers. Είναι το δεύτερο σκάνδαλο που συνταράσει το αστυνομικό σώμα το Γιόρκσαϊρ μέσα σε λίγους μήνες. Πρίν από λίγο καιρό είχαν πιαστεί στα πράσα – από κάμερες ασφαλείας εστιατορίου- ένα ζευγάρι αστυνομικών να ερωτοτροπούν μέσα σε περιπολικό.

Φωτο: Ντάνιελ Γκρίνγουντ

Και δεν ήταν μόνο αυτό.  Στις αρχές του καλοκαιριού άλλος ένας αστυνομικός είχε συλληφθεί για βιασμό και φόνο ανήλικης μαθήτριας. Τα συνεχή επεισόδια με παρεκτροπές αστυνομικών στη Βρετανία έχουν θορυβήσει τα κεντρικά της Σκότλαντ Γιάρντ που βλέπει το κύρος της Αστυνομίας συνεχώς να βάλλεται το τελευταίο διάστημα. Τόσο ο αστυνομικός διευθυντής που υπηρετούσε στο σώμα 20 χρονια όσο και η 21χρονη ερωμένη του έχουν τεθεί εκτός σώματος μέχρι να ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα. Συνάδελφοι του αστυνομικού διευθυντή δηλώνουν «σοκαρισμένοι, καθώς δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις