Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εικαστικός Χαλάνδρι – πρώην σύντροφος: “Ήμουν και εγώ θύμα της βίαιης συμπεριφοράς της”
ΕΛΛΑΔΑ

Εικαστικός Χαλάνδρι – πρώην σύντροφος: “Ήμουν και εγώ θύμα της βίαιης συμπεριφοράς της”

Εικαστικός Χαλάνδρι - πρώην σύντροφος: Είχε εμμονές ατελείωτες που δυστυχώς έγιναν ψύχωση, ήμουν και εγώ θύμα της βίαιης συμπεριφοράς της

Ως ένα εμμονικό άτομο, όπου η συμπεριφορά του φτάνει στα όρια της ψύχωσης, περιγράφει στο protothema την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο ένας πρώην σύντροφο της ο οποίος την έχει καταγγείλει στο παρελθόν κι εκείνος για ανάρμοστη συμπεριφορά. Όπως αναφέρει οι δυο του γνωρίστηκαν στα τέλη του 2016 όταν με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου εκείνη είχε χάσει την επιμέλεια του 13χρονου σήμερα παιδιού της με αποτέλεσμα να το βλέπει στα όρια που της επιτρέπονταν. «Δυστυχώς η Κλόντια έχει νοσηλευτεί με ακούσια νοσηλεία τουλάχιστον δυο φορές. Εγώ υπήρξα σύντροφος της και άνθρωπος που της στάθηκε πολύ την περίοδο της αγωγής, που είχε καταθέσει ο πατέρας για την επιμέλεια του τέκνου. Από τότε η κατάσταση της ήταν ψυχικά διαταραγμένη. Έχει στραφεί μέχρι κι εναντίον μου με παρορμητική βία τόσο σε μένα όσο και σε άλλους ανθρώπους» αναφέρει ο πρώην σύντροφος της.

«Είχε φτάσει στο σημείο να θεωρεί όλο τον κόσμο εχθρός της. Όποιος της έλεγε κάτι διαφορετικό έβρισκε τον μπελά του. Έτσι τον βρήκα κι εγώ. Έκανε μήνυση σε όλο τον κόσμο στην αστυνομία, στον πατέρα, στην γυναίκα του, σ εμένα, στην μάνα της, στην αδελφή της σ’ όλους. Θεωρούσε πως όλοι μαζί λειτουργούσαμε για να της φάμε την περιουσία. Είχε μια εμμονή που ξεπερνούσε κάθε όριο».

‘Ταφόπλακα’ η απόφαση για τη μικρή

Σύμφωνα με τον πρώην σύντροφο της Κλοντιάνας Τσέλο, η οριστική απόφαση του δικαστηρίου κατά την οποία εκείνη έχασε εντελώς την επιμέλεια του παιδιού της αποτέλεσε για εκείνη την «ταφόπλακα»: «Θεωρώ πως θα μπορούσε να είχε αποτραπεί η κατάσταση και να μην φτάναμε σ’ αυτό το τραγικό αποτέλεσμα, με μια νοσηλεία της, μια φροντίδα της, με μια διαφορετική τέλος πάντων προσέγγιση. Εγώ την είχα γνωρίσει την εποχή με την επιμέλεια του παιδιού. Ήρθαμε πιο κοντά, συνάψαμε σχέση. Εμφανιζόταν ως θύμα αρχικά του οφθαλμίατρου, ο οποίος διεκδικούσε την επιμέλεια του παιδιού του. Δεν καταλάβαινε τι της έλεγες, αντίθετα δημιουργούσε προβλήματα. Είχε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κι εκείνη πήρε το παιδί πριν τη δίκη κι έφυγε. Η κατάσταση είναι τραγική για την ίδια και φυσικά για τον πατέρα του παιδιού που εύχομαι να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο. Έμενα έφτασε στο σημείο να με κατηγορεί πως είμαι με την πλευρά του γιατρού, της μάνας της».

Ατελείωτες εμμονές που έγιναν ψύχωση:

«Είχε βγει η δικαστική απόφαση κι έλεγε δεν είναι απόφαση αυτή. Είχε εμμονές ατελείωτες που δυστυχώς έγιναν ψύχωση. Κι εγώ ήμουν θύμα βίαιης συμπεριφοράς από εκείνη και σε εμένα διαταράχτηκαν πολλά πράγματα και στην οικογένεια μου και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Αρχικά της είχε αφαιρεθεί με προσωρινή απόφαση η επιμέλεια. Το παιδί ήταν στον πατέρα, απλά είχε επικοινωνία μαζί του. Στην πορεία κινήθηκαν οι διαδικασίες και την έχασε οριστικά την επιμέλεια. Με την εμμονή της λειτουργούσε εκτός νόμου. Σε όλη αυτή την ιστορία θεωρώ πως θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα και να μην έφταναν ποτέ σ’ αυτό το σημείο».

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του 68χρονου

Την ίδια ώρα σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του 68χρονου οφθαλμίατρου. Το χειρουργείο διήρκησε 8 ώρες και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, αφαιρέθηκαν 4 σφαίρες. Οι δύο αφαιρέθηκαν από το στομάχι, μία από την ουροδόχο κύστη και άλλη μία από τον θώρακα. Όπως κατήγγειλε σήμερα το πρωί ο κ. Αλεξανδράκης, μιλώντας στο MEGA, η δράστρια πολλές φορές είχε παρενοχλήσει τον πρώην σύντροφό της.

«Είναι μία θλιβερή ιστορία. Είχε μία άτυχη στιγμή στη ζωή του ο πελάτης μου και τελικά απέκτησε ένα παιδί σε εξωσυζυγική σχέση με τη δράστρια. Εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει και να του αποσπά χρηματικά ποσά. Ήταν ένα άτομο με απρόβλεπτες αντιδράσεις, με μανιακά επεισόδια. Ο δικαστής κατάλαβε ότι το παιδί θα δυστυχήσει, δεν θα έχει ορθή αγωγή», δήλωσε. Επιπλέον, πρόσθεσε πως η δράστρια είχε επιτεθεί και στη σύζυγο του 68χρονου. «Πριν από 5 χρόνια της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της μπροστά στο παιδί. Την έριξε στο δάπεδο και άρχισε να τη χτυπάει με τα πόδια της στο κεφάλι. Και γι’ αυτό καταδικάστηκε».

Χαλάνδρι – Σοκάρει η σύζυγος του μεγαλογιατρού

Η Βρετανίδα σύζυγος του 68χρονου οφθαλμίατρου μιλώντας στις κάμερες το πρωί της Παρασκευής ανέφερε πως το πιο πιθανό είναι η γυναίκα να είχε έρθει προκειμένου να κάνει κακό και στην ίδια, καθώς μόνο εκείνη είναι συνήθως το πρωί στο σπίτι. Μάλιστα αποκάλυψε πως η 49χρονη είχε εμφανιστεί και μία μέρα πριν πυροβολήσει τον γιατρό. «Ήμουν επάνω και προσπαθούσαμε να γυρίσει η 13χρονη με ασφάλεια γιατί δεν είχαμε υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και τότε άκουσα πυροβολισμούς. Πιστεύω πως ήρθε και για μένα γιατί το πρωί λείπει και η Μ. (σ.σ. η 13χρονη και ο Γιώργος. Είχε έρθει και προχτές. Μας ενοχλεί χρόνια», ανέφερε η σύζυγος του οφθαλμίατρου.

Η γυναίκα μάλιστα αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της. «Η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι πριν μερικά χρόνια στο κεφάλι της Μ. Θέλω να ρωτήσω γιατί ήταν τόσο ελεύθερη, έχει κάνει πάρα πολλά», τόνισε η σύζυγος.

Άκουσα τσιρίδες, είδα μία ξανθιά να τρέχει

Από την άλλη μία αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στις κάμερες πως έγινε η επίθεση.«Το μεσημέρι όταν σχόλασα πήγα να ξεπαρκάρω το αυτοκίνητό μου και ακούω τρεις πυροβολισμούς στη  συνέχεια μία τσιρίδα. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε. Στη συνέχεια βλέπω από τον πεζόδρομο να βγαίνει μία ξανθιά κυρία να επιχειρεί να μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ωστόσο εκεί την εμπόδισε ένας άνδρας», ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις