Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εικαστικός Χαλάνδρι – γιατρός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 68χρονος, όλα τα στοιχεία
ΕΛΛΑΔΑ

Εικαστικός Χαλάνδρι – γιατρός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 68χρονος, όλα τα στοιχεία

Εικαστικός Χαλάνδρι - γιατρός: Η 49χρονη Αλβανίδα εικαστικός είχε στήσει "ενέδρα" στον 68χρονο γιατρό.

Μια εξωσυζυγική σχέση, ένα 12χρονο σήμερα κορίτσι που προέκυψε, η επιμέλειά του από τον 68χρονο οφθαλμίατρο, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της 49χρονης μητέρα της που συστηνόταν ως “ζωγράφος-εικαστικός-πρώην μοντέλο” από την Αλβανία, οι διαρκείς απειλές της, οι αναρτήσεις της κατά δικαστών, αστυνομικών, δικηγόρων, είχαν ως κατάληξη την δολοφονική επίθεση εναντίον του πατέρα του παιδιού της. Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι. Η 49χρονη γυναίκα είχε στήσει “ενέδρα” στον 68χρονο γιατρό. Βρισκόταν εκεί τις τελευταίες ημέρες επιχειρώντας να βρει τον γιατρό.

Χθες περίμενε να κατέβει από το σπίτι προκειμένου να παραλάβει την 12χρονη κόρη τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του, και ξεκίνησε μία ακόμη διαμάχη. Με άναρθρες κραυγές έλεγε ότι είχαν “απαγάγει την κόρη της και την βίαζαν”, έβγαλε ένα παλιό περίστροφο και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές τον οφθαλμίατρο, μπροστά στα μάτια της κόρης τους, με τις βολίδες να τον τραυματίζουν στην κοιλιακή χώρα και την μασχάλη. Ο 68χρονος γιατρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, και αργά το απόγευμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η “εικαστικός” συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και μεταφέρθηκε στα γραφεία της ασφάλειας, όπου φαίνεται να είναι σε σύγχυση, να μιλά ακατάληπτα, να περνά από το ένα θέμα στο άλλο, και να υποστηρίζει πως έπρεπε να πάρει το παιδί της γιατί ζούσε σε ένα βίαιο περιβάλλον.

Εικαστικός Χαλάνδρι: Δεκάδες επεισόδια σε βάρος του γιατρού

Η 49χρονη, είχε πάει στο ιδιωτικό νοσοκομείο που εργαζόταν, στο δικό του ιατρείο, έξω από το σπίτι του, με την αστυνομία να έχει λάβει αρκετές κλήσεις για να επέμβει σε αυτά τα περιστατικά. Είχε φθάσει στο σημείο να επιτεθεί βάναυσα σε βάρος της Αγγλίδας συζύγου του οφθαλμίατρου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε πολλές ακούσιες, χωρίς την θέλησή της, μεταγωγές σε ψυχιατρικές κλινικές από συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να νοσηλευτεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η ίδια υποστήριζε ότι είχε γνωρίσει τον γιατρό σε έκθεση ζωγραφικής της το 2007, και το 2009 γέννησε το παιδί του το οποίο έμεινε κοντά της έως τα επτά του χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2016 είχε χάσει την επιμέλεια της κόρης της και από τότε άρχισε τις απειλητικές προσεγγίσεις στον γιατρό και στην οικογένειά του, όπως και να καταφέρεται εναντίον δικαστών, δικηγόρων και αστυνομικών. Η 49χρονη τηλεφωνούσε διαρκώς και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να δημοσιοποιήσει την δική της εκδοχή της ιστορίας, καταφέρνοντας να γίνει τουλάχιστον μία φορά πρωτοσέλιδο.

Εικαστικός Χαλάνδρι: Εκβιασμοί, αλλεπάλληλες μηνύσεις

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κλοντιάνα Τσέλο, μετά τη γέννηση του παιδιού, εκβίαζε τον οφθαλμίατρο ενώ ήταν παντρεμένος για να του αποσπά χρήματα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο οφθαλμίατρος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Καταδικάστηκε γι’ αυτό η Κλοντιάνα Τσέλο, με αμετάκλητη απόφαση από τον Άρειο Πάγο για εκβίαση και στη συνέχεια ο 68χρονος κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού προκειμένου να το μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του.

Από την άλλη η Κλοντιάνα Τσέλο θεώρησε ότι σκοπός του γιατρού ήταν να της αρπάξει το παιδί και να της κάνει κακό. Η Κλοντιάνα Τσέλο, όσο έβλεπε το παιδί της να μεγαλώνει με τον πατέρα του και την Αγγλίδα σύζυγό του, μακριά από τη δική της αγκαλιά άρχισε να έχει τάσεις ζήλιας και μεγαλομανίας ενώ εμφάνιζε μια αδικαιολόγητη παραβατική συμπεριφορά. Έκτοτε ξεκίνησε ένας απίστευτος δικαστικός Γολγοθάς για τον οφθαλμίατρο, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει αλλεπάλληλες μηνύσεις από την πρώην ερωμένη του, οι οποίες όμως δεν στηρίζονταν νομικά και το δικαστήριο δικαίωνε τον γιατρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της γυναίκας αλλά και από τη γειτονιά του γιατρού, η γυναίκα η οποία συνελήφθη από την αστυνομία μελετούσε καιρό το σχέδιο της επίθεσης αφού όπως λένε γείτονες του γιατρού την είχαν δει να περιφέρεται στη γειτονιά ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε έντονο διαπληκτισμό ακόμα και με την Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου. Ήρθε από την Κεφαλλονιά όπου διέμενε σε φιλικό σπίτι και ξεκίνησε να παρακολουθεί τις κινήσεις του γιατρού χωρίς να γίνεται αντιληπτή στην αρχή, αφού καθώς ο οφθαλμίατρος εδώ και χρόνια είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να τον πλησιάζει σε απόσταση των 100 μέτρων.

Εικαστικός Χαλάνδρι: Τι είπε η μικρή

Η 12χρονη κόρη της, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, στην κατάθεση της είπε πως «η μαμά έβγαλε το όπλο μέσα από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά». Το κοριτσάκι, οδηγήθηκε στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, εκεί όπου οι έμπειροι ψυχολόγοι, βρέθηκαν κοντά της για να την βοηθήσουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρούλα ήθελε να μένει με τον μπαμπά της, που είχε πάρει την επιμέλεια. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μάθουν τον τόπο διαμονής της 49χρονης, εκείνη φέρεται να δήλωσε ως κατοικία το αυτοκίνητο της και ανέφερε ότι κάποιες φορές μένει και σε ξενοδοχεία και όπως διαπιστώθηκε στο στόχαστρο της είχαν βρεθεί ακόμα και αστυνομικοί τους οποίους είχε μηνύσει.

Το χρονικό

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 68χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητο του στην πυλωτή, έχοντας μαζί του την 12χρονη. Τότε τους προσέγγισε η μητέρα του κοριτσιού και αφού έβγαλε το περίστροφο πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον πέντε φορές, τραυματίζοντας τον στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Στην συνέχεια έπεσε το όπλο από τα χέρια της και εκείνη προσπάθησε να αρπάξει την 12χρονη κόρη της και να την βάλει με τη βία στο αυτοκίνητο της, κάτι που δεν κατάφερε καθώς  το κοριτσάκι αντιστάθηκε.

Οι αστυνομικοί από τις έρευνες που έκαναν στο αυτοκίνητο της εντόπισαν δύο μαχαίρια, ένα ξίφος θήκης , δύο κινητά τηλέφωνα, μία τράπουλα ταρώ, ένα βιβλιαράκι με την ένδειξη μεταξύ άλλων «η μαντική τέχνη της ταρώ» . Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ ο 68χρονος μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις