Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μπάσκετ: Έφτασε στην Αθήνα ο Κουίνσι Έισι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – μπάσκετ: Έφτασε στην Αθήνα ο Κουίνσι Έισι

Ολυμπιακός - μπάσκετ: Τι δήλωσε ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου (08:30) ο Κουίνσι Έισι για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έφθασε με πρωινή πτήση από την Κωνσταντινούπολη, αναμενόταν χθες, αλλά ήλθε με καθυστέρηση, καθώς έχασε την ανταπόκριση της πτήσης του. Ο Έισι αναμένεται να έχει την πρώτη γνωριμία του με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Κουίνσι Έισι πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ερυθρόλευκων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού άσου στη επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων»: Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Ήμουν αρκετό διάστημα εκτός και πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, αλλά ποτέ δεν έχασα το πάθος μου για το μπάσκετ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω να κερδίσουμε τίτλους».

Τι είπε για τον Ντόρσεϊ και την προσαρμογή του στην ομάδα

Για τον Ντόρσεϊ και την προσαρμογή του στην ομάδα ο Αμερικανός μπάσκετ: «Ο Ντόρσεϊ είναι αδερφός μου και θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ. Οτιδήποτε είναι καινούριο θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς, αλλά στο τέλος της μέρας μιλάμε για μπάσκετ και ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε για τη νίκη». Για τον κόσμου του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είμαι πολύ ανυπόμονος με τους φιλάθλους. Δίνουν πολλή ενέργεια στην ομάδα. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει για τέτοιους οπαδούς και είμαι ενθουσιασμένος και θέλουν να τους δώσω διασκέδαση και νίκες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις