Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παίκτρια Παρί Σεν Ζερμέν: Ελεύθερη η Ντιαλό, παραμένει ύποπτη για ξυλοδαρμό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτρια Παρί Σεν Ζερμέν: Ελεύθερη η Ντιαλό, παραμένει ύποπτη για ξυλοδαρμό

Παίκτρια Παρί Σεν Ζερμέν: Ελεύθερη αφέθηκε από τις γαλλικές αρχές η Αμινατά Ντιαλό

Σοκ είχε προκαλέσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου η είδηση ότι πως η 26χρονη παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, είναι η ηθικός αυτουργός για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε η συμπαίκτριά της στην Παρί και την Εθνική Γαλλίας, Κέιρα Χαμραουί. Η Ντιαλό συνελήφθη με την κατηγορία πως προσέλαβε δύο άνδρες οι οποίοι την Πέμπτη (4/11) επιτέθηκαν στην Χαμραουί με σιδερολοστό και τη χτυπούσαν στα πόδια για να την τραυματίσουν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνίζεται και στη θέση της να παίξει η Ντιαλό. Επίσης, έγινε γνωστό ότι πολλές ακόμη παίκτριες της ομάδας του Παρισιού δέχθηκαν απειλές, μεταξύ των οποίων και η Χαμραουί, από τον έναν από τους δύο άνδρες.

Ωστόσο, η Ντιάλο, όπως και ο άνδρας που είχε συλληφθεί ως ύποπτος, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Η συμπεριφορά της 26χρονης, η οποία σύμφωνα με όσα κατέθεσε η Χαμραουί είχε μειώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου τη στιγμή της επίθεσης, εξακολουθεί να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Τέλος η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε γνωστό με ανακοίνωση της την απελευθέρωση της.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει την απελευθέρωση της Αμινάτα Ντιαλό από την αστυνομία. Ο σύλλογος συνεχίζει να υποστηρίζει τις παίκτριες για να τους επιτρέψει να ξεπεράσουν αυτήν την δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στο δικαστικό σύστημα για να ρίξει πλήρες φως στα γεγονότα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς και της ιδιωτικής ζωής της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της Παρί.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις