Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – σειρές: Αναμνήσεις του ηθοποιού για παλιές του δουλειές
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – σειρές: Αναμνήσεις του ηθοποιού για παλιές του δουλειές

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - σειρές: Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε και διηγήθηκε περιστατικά διάδρασης με τον κόσμο από τα χρόνια του στην τηλεόραση.

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA “Πάμε Δανάη” μίλησε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και συγκεκριμένα στην ενότητα της εκπομπής “Vintage Stories”. Ακολουθώντας και το ανάλογο concept της ενότητας, ο αγαπημένος ηθοποιός, κάνοντας ένα flashback στην καριέρα του, διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες πίσω από τις σειρές, στις οποίες πρωταγωνίστησε και άφησαν ιστορία.

Συγκεκριμένα για το ρόλο που τον έκαναν αντιπαθή στο κοινό είπε: «Γενικά, εγώ έπαιζα στα σίριαλ της Μιρέλλας (Παπαοικονόμου) πολλές φορές διάφορους ρόλους, που είχαν ένα στοιχείο αντιπαθητικό, που μου εξηγούσαν οι συγγραφείς πως αυτοί οι ρόλοι είναι οι πιο πολύπλοκοι και ήθελαν πολύ καλό ηθοποιό, για αυτό επέλεξαν εμένα. Τον έκανα εγώ και ο κόσμος με καταχέριαζε μετά, όταν με έβλεπε στο δρόμο. Στο “Έτσι ξαφνικά” μου έλεγαν: “Γιατί δεν αφήνεις τη γυναίκα σου; Γιατί είσαι τόσο περίεργος και μυστήριος;”».

Η ιδιαίτερη αναφορά στον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη…

Επίσης αναφέρθηκε και σε άλλο ένα σκηνικό, σχετικά με άλλη μια γνωστή σειρά στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει: «Στο “Η ζωή που δεν έζησα”, επειδή ο Αιμίλιος Χειλάκης τα είχε με τη μητέρα μου, Ταμίλα Κουλίεβα, μου φώναζαν: “Άσε τη μάνα σου να βρει τη χαρά στη ζωή της και γιατί την εμποδίζεις, κομπλεξικέ;”. Αυτά μου λέγανε στο δρόμο». Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στον σπουδαίο ηθοποιό Κωνσταντίνο Παπαχρόνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο του 2008, σε ηλικία 31 ετών, μετά από τροχαίο. Ο Κωνσταντίνος είχε συνεργαστεί μαζί του το 2004 στην τηλεοπτική σειρά «Έτσι Ξαφνικά» το 2004: «Πάνε 13 χρόνια που δεν είναι πια μαζί μας. Όποτε θυμάμαι το “Έτσι ξαφνικά” πάνω από τη Μιρέλλα, τη Βικτόρια και τον Αιμίλιο θυμάμαι και θυμόμαστε όλοι τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη με πολλή αγάπη. Μας λείπει πολύ σαν ηθοποιός, σαν φίλος και σαν άνθρωπος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις