Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πωλίνα Γκιωνάκη – κακοποίηση: «Προσπάθησε να με στραγγαλίσει», αποκαλύπτει για πρώην σύντροφό της
LIFESTYLE

Πωλίνα Γκιωνάκη – κακοποίηση: «Προσπάθησε να με στραγγαλίσει», αποκαλύπτει για πρώην σύντροφό της

Πωλίνα Γκιωνάκη - κακοποίηση:Η ηθοποιός περιέγραψε ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας που έζησε σε προηγούμενη σχέση της

Για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της μίλησε η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη. Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μίλησε ανοιχτά και περιέγραψε τις σκηνές βίας που έζησε δίπλα του επί έξι χρόνια. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Ξεκίνησε από την λεκτική και την ψυχολογική βία. Προσπαθεί να σε κάνει να μη νιώθεις ασφάλεια μόνος σου, ότι εξαρτάσαι από εκείνον και σε υποτιμά. Έτσι ξεκινάει συνήθως. Μετά, όταν υπάρχει μια διαφωνία, ξεκινά να σε σπρώχνει. Μετά μπορεί να είναι ένα χαστούκι. Εγώ στο πρώτο χαστούκι έφυγα».

Στην συνέχεια, εξήγησε πως ξαναγύρισε δίπλα του, αφού την έπεισε πως κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να επαναληφθεί. «Ξαναγύρισα, γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ. Μου έλεγε ότι με αγαπάει και ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Θέλω να πω στις γυναίκες ότι δεν υπάρχει το ποτέ. Είχε γονατίσει μπροστά μου στο Κολωνάκι, μπροστά σε κόσμο, φαντάσου και με παρακάλεσε».

Η ίδια περιγράφει ένα σοκαριστικό περιστατικό που έζησε στην σχέση της

«Είχαμε μία διαφωνία και εγώ δεν συνεργάστηκα μαζί του. Ήθελε να παίξω σε ένα έργο που είχε γράψει στο θέατρο. Δεν πίστευα ότι το έργο αυτό θα πάει καλά και αρνήθηκα. Ένιωσε σαν να τον μείωνα επαγγελματικά. Καθόμουν σε μία πολυθρόνα κι εκείνος σε μια πολυθρόνα απέναντί μου. Ήρθε και με έπιασε από τον ώμο με δύναμη να με ταρακουνήσει και χτύπησα το κεφάλι μου στο ξύλο της πολυθρόνας και το κεφάλι μου άνοιξε. Μετά με έπιασε από τον λαιμό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό. Πήγα σε ιατροδικαστή και σε γιατρό. Σε μία φωτογραφία ο λαιμός μου είναι μελανιασμένος όλος.

«Όταν με στραγγάλιζε, άρχισα όπως καθόμουν στην καρέκλα να γλιστράω, του ξέφυγα και έπεσα κάτω. Σηκώθηκα, φώναξα, άνοιξα την πόρτα και έφυγα και του είπα “επιστρέφω”, όχι “φεύγω, χωρίζω”. Εκεί θα ήταν το τέλος μου. Του είπα πηγαίνω στην κοινή μας φίλη που έμενε δίπλα και γυρίζω και δεν γύρισα ποτέ. Πήγα στο νοσοκομείο, στον ιατροδικαστή. Με φιλοξένησε η φίλη μου ένα δεκαπενθήμερο, γιατί για να πάω σπίτι μου να συναντήσω τη μητέρα μου, την αδερφή μου και το παιδί μου, θα έπρεπε να είμαι πάρα πολύ καλά για να τους πω τι μου έχει συμβεί. Όταν τους το είπα, ήμουν πια καλά», εξήγησε για τον τρόπο που ξέφυγε από τα χέρια του. Όπως ανέφερε, ο άνθρωπος αυτός την ενοχλεί ακόμα τηλεφωνικός. Δεν διατίθεται όμως, να του κάνει μήνυση, προκειμένου να μην πάρει άλλη διάσταση το θέμα. Ωστόσο, έγραψε ένα θεατρικό έργο, στο οποίο περιγράφει την εμπειρία της. Τέλος, αποκαλύπτει πως στον άνθρωπο αυτό έχει ήδη γίνει καταγγελία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις