Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Mπαρτσελόνα: Εποχή Τσάβι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mπαρτσελόνα: Εποχή Τσάβι

Mπαρτσελόνα: Ο Τσάβι Ερνάντεθ έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καμπ Νου, για την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ως νέου προπονητή της ομάδας

Ο Τσάβι Ερνάντεθ έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καμπ Νου, για την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ως νέου προπονητή της ομάδας για τα επόμενα τουλάχιστον 2,5 χρόνια. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο και περίπου 25.000 θεατές στις εξέδρες του Καμπ Νου αποθέωσαν τον Τσάβι στη μεγάλη του επιστροφή. «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω. Νιώθω ότι η Μπάρτσα είναι το σπίτι μου, αλλά ξέρω ότι έχω πολύ μεγάλη ευθύνη. Ξέρω ότι φτάνω σε μια περίπλοκη στιγμή για τον σύλλογο, αλλά νιώθω προετοιμασμένος. Το DNA μου δεν έχει αλλάξει. Η ιδέα να είσαι πρωταγωνιστής, να έχεις την μπάλα, να δημιουργείς ευκαιρίες, θέλω μια έντονη Μπάρτσα.

 

»Πρέπει να ανακτήσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε όλοι για έναν, ώστε η Μπάρτσα να έχει φιλοδοξία την κατάκτηση τίτλων. Είναι πλεονέκτημα να γνωρίζεις κάποιους παίκτες. Ο Μπουσκέτς, ο Πικέ, ο Άλμπα και ο Τερ Στέγκεν, ήταν συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Τσάβι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις