Μισέλ Ομπάμα – τηλεόραση: Η συμμετοχή της πρώην πρώτης κυρίας στη σειρά Black-ish

ΚΟΣΜΟΣ

Μισέλ Ομπάμα – τηλεόραση: Η συμμετοχή της πρώην πρώτης κυρίας στη σειρά Black-ish

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Μισέλ Ομπάμα - τηλεόραση: Η συμμετοχή της συζύγου του Μπάρακ Ομπάμα στην αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά Black-ish.

08.11.2021 | 20:15

Έκτακτη εμφάνιση θα κάνει η Μισέλ Ομπάμα σε ένα επεισόδιο της αμερικανικής κωμικής σειράς Black-ish. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια, αλλά και η σειρά του ABC στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός της σειράς στο Instagram αναφέρει: «Είναι τιμή μας που η πρωτοπόρα @michelleobama είναι μαζί μας ως επόμενη guest star».

Η Μισέλ Ομπάμα πρόσθεσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι εδώ και πολύ καιρό θαυμάστρια του έξυπνου χιούμορ και της ευφυΐας του @BlackishABC και είναι μεγάλη συγκίνηση που συμμετέχω σε ένα επεισόδιο». Στο τέλος τόνισε: «Ανυπομονώ να το δείτε όλοι!». Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου δήλωσε στο CNN ότι η Ομπάμα υποδύεται τον εαυτό της στο επεισόδιο.

Συμμετοχή και άλλων πολιτικών στο Black-ish

Η τελευταία σεζόν της σειράς Black-ish πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2022 στο ABC. Η Μισέλ Ομπάμα δεν είναι η πρώτη πολιτική προσωπικότητα που παίρνει μέρος στη σειρά. Η Στέισι Έιμπραμς, πρώην επικεφαλής της μειονότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Τζόρτζια δάνεισε τη φωνή της για τις ανάγκες ειδικού επεισοδίου τον περασμένο Οκτώβριο και κέρδισε μέχρι και υποψηφιότητα για Emmy.

Exit mobile version