Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Εντυπωσιακό βίντεο με Rafale και elephantwalk
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Εντυπωσιακό βίντεο με Rafale και elephantwalk

Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Στο βίντεο περιλαμβάνονται ακόμα πλάνα από το επιβλητικό elephantwalk που πραγματοποιήθηκε στην άσκηση Ηνίοχος 2021 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο περιλαμβάνονται πλάνα από τις δράσεις της δημοσίευσε η Πολεμική Αεροπορία με αφορμή τους εορτασμούς του προστάτη της Αρχάγγελου Μιχαήλ. Oι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή και θα κορυφωθούν στις 8 Νοεμβρίου ανήμερα της εορτής του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Για το λόγο αυτό η Πολεμική Αεροπορία δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι δράσεις της αλλά και τα τελευταία αποκτήματά της, τα μαχητικά Rafale. Στο βίντεο περιλαμβάνονται ακόμα πλάνα από το επιβλητικό elephantwalk που πραγματοποιήθηκε στην άσκηση Ηνίοχος 2021 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

• 12:00: Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι Αττικής.

Οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:

• Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, από 09:00 έως 17:00

• Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, από 13:00 έως 17:00.

• H 123 Σμηναρχία Τεχνικής Εκπαίδευσης, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, από 14:00 έως 17:00.

Η Πολεμική Αεροπορία υπενθυμίζει ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και ότι λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορονοϊού η είσοδος των επισκεπτών θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικό rapid test των τελευταίων 48 ωρών ή μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών για τους ενήλικες και self test των τελευταίων 24 ωρών για τους ανήλικους έως 18 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις