Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζάστιν Μπίμπερ – Χέιλι: “Πίσω” από τον ευτυχισμένο γάμο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζάστιν Μπίμπερ – Χέιλι: “Πίσω” από τον ευτυχισμένο γάμο

Τζάστιν Μπίμπερ - Χέιλι: Το νεαρό μοντέλο μίλησε για την δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν τον γάμο της με τον διάσημο τραγουδιστή

Ίσως η Χέιλι και ο Τζάστιν Μπίμπερ να φαίνεται ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz, όμως κι από τον δικό τους γάμο δεν λείπουν οι δυσκολίες. Η Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε στο podcast In Good Faith With Chelsea & Judah Smith ότι μπορεί να έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως η πιο δυσάρεστη στιγμή στον γάμο τους ήταν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ως πολύ νέα, όταν αποφάσισε να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, δεν μπορούσε να φανταστεί τον κόσμο, στον οποίο έμπαινε. Φοβόταν, όπως λέει, πάρα πολύ να ξεκινήσει την ζωή της ως παντρεμένη γυναίκα. «Θυμάμαι ότι τηλεφώνησα στη μαμά μου πάρα πολλές φορές, μια συγκεκριμένη φορά όμως, όταν ήμασταν στο Μπρούκλιν έκλαιγα και έλεγα “απλά δεν μπορώ να το κάνω”», δηλώνει η Χέιλι Μπίμπερ.

«Υπήρχαν τραύματα, έλλειψη εμπιστοσύνης, όλα αυτά που δεν θες να παραδεχτείς στο άλλο άτομο, γιατί δεν ξέρεις πώς να του εξηγήσεις ότι φοβάσαι»

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, ο φόβος της πέρασε πολύ γρήγορα, καθώς την ίδια στιγμή κατάλαβε πόσο πολύ αγαπούσε τον Τζάστιν. «Ήμουν μέσα σε αυτό. Πήρα μια απόφαση. Ήξερα ειλικρινά ότι αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο για πολύ καιρό και δεν ήταν η ώρα να τον εγκαταλείψω, δεν θα του το έκανα αυτό, να τον αφήσω την ημέρα του γάμου μας», εξηγεί. Η ίδια είχε αναφέρει ξανά πως υπήρχαν πολλά προβλήματα στην σχέση τους και προηγουμένως και προσπαθούσε πολύ σκληρά να τα αφήσει πίσω. «Υπήρχαν τραύματα, έλλειψη εμπιστοσύνης, όλα αυτά που δεν θες να παραδεχτείς στο άλλο άτομο, γιατί δεν ξέρεις πώς να του εξηγήσεις ότι φοβάσαι», είπε χαρακτηριστικά

Παρόλα αυτά αποφάσισε να μείνει μαζί του και να παλέψει με τον εαυτό της πρώτα κι έπειτα με όλα αυτά που έρχονταν στην συνέχεια. «Κατάλαβα πως πρέπει να μιλάς. Ίσως καμιά φορά κι ο άλλος να νιώθει όπως εσύ. Όταν του είπα όσα ένιωθα, συνειδητοποίησα πως ο φόβος μου ήταν και δικός του. Ήρθαμε πιο κοντά προσπαθώντας να το αντιμετωπίσουμε», καταλήγει η Χέιλι Μπίμπερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις