Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλεγχοι σε μαγαζιά για κορονοϊό: Έδιωξε με βρισιές και σπρωξιές τους ελεγκτές
ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι σε μαγαζιά για κορονοϊό: Έδιωξε με βρισιές και σπρωξιές τους ελεγκτές

Έλεγχοι σε μαγαζιά για κορονοϊό: Εξαγριώθηκε στη θέα των ελεγκτών της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ένας 48χρονος ιδιοκτήτης

Αντιμέτωπος με τον νόμο θα βρεθεί ένας 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος από τη Θεσσαλονίκη που έδιωξε με σπρωξιές από το μαγαζί του τα μέλη μεικτού κλιμακίου ελέγχων τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Μόλις μπήκαν στο κατάστημά του οι ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ο 48χρονος εξαγριώθηκε. Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και άρχισε να τους βρίζει. Δευτερόλεπτα αργότερα τους έδιωξε από το μαγαζί του με σπρωξιές.

Οι ελεγκτές κάλεσαν την Αστυνομία και ο 48χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα. Αρχικά το κλιμάκιο του επέβαλε πρόστιμο παραβίασης των μέτρων. Στην συνέχεια η επικεφαλής του μεικτού κλιμακίου υπέβαλε σε βάρος του μήνυση και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια. Τέλος του επιβλήθηκε πρόστιμο και από τους αστυνομικούς επειδή αρνούνταν να φορέσει μάσκα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις