Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Ξιαρχό – μήνυμα: Τι είπε στην κοπέλα που κορόιδεψε
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό – μήνυμα: Τι είπε στην κοπέλα που κορόιδεψε

Τάσος Ξιαρχό - μήνυμα: Μέσω της εκπομπής "Super Κατερίνα" μίλησε στη Μαίρη, την κοπέλα που κορόιδεψε, υποσχόμενος πως μόλις βγει από το νοσοκομείο θα επικοινωνήσουν.

Ένα μήνυμα στη Μαίρη, την κοπέλα που κριτίκαρε αρνητικά σε story του στο Instagram για τα ρούχα που επιλέγει να φοράει σε σχέση με τα κιλά της, έστειλε ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από την κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”: «Θεωρώ κρίμα που αισθάνεται τύψεις η κοπέλα, δεν φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία».

Επίσης, να αναφερθεί πως ο διάσημος χορογράφος παίρνει σήμερα το απόγευμα εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και νοσηλευόταν λόγω απόπειρας αυτοκτονίας που προσπάθησε να κάνει, έπειτα από τη δημόσια κατακραυγή που δέχθηκε από κοινό και celebrities για το bullying που έκανε στη Μαίρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, στον χορογράφο δεν χορηγήθηκε καμία αγωγή καθώς η ομάδα ψυχιάτρων έκρινε ότι είναι υγιής.

Μαίρη: “Δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο”

Χθες η Μαίρη μίλησε στην ίδια εκπομπή και με σπασμένη φωνή είπε ότι νιώθει τύψεις για την απόπειρα αυτοκτονίας. Συγκεκριμένα είπε για ό,τι έχει συμβεί πως: «Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, δεν του δίνουμε το χώρο του να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο».

Ακόμα η Μαίρη είπε χαρακτηριστικά ότι: «Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να ανεβάσει stories. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις