Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οδηγός ΚΤΕΛ – Χρυσούπολη: «Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες» – Επεισόδιο με μαθητή
ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός ΚΤΕΛ – Χρυσούπολη: «Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες» – Επεισόδιο με μαθητή

Οδηγός ΚΤΕΛ - Χρυσούπολη: Σε βίντεο φαίνεται ο οδηγός να σηκώνεται από τη θέση του και να πηγαίνει προς το πίσω μέρος

Ένα εξοργιστικό βίντεο, το οποίο δείχνει έναν οδηγό του ΚΤΕΛ Χρυσούπολης να απειλεί μαθητή που δεν φορούσε τη μάσκα προστασίας λέγοντας ότι θα τον «πλακώσει στις μπάτσες» κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Σε βίντεο που δημοσίευσε το FocusFM, φαίνεται ο οδηγός να σηκώνεται από τη θέση του και να πηγαίνει προς το πίσω μέρος του λεωφορείου όπου κάθεται ο μαθητής, που -σύμφωνα με τον οδηγό- δεν φορούσε τη μάσκα του.

Με έντονο ύφος, ο οδηγός απευθύνεται στον μαθητή, λέγοντας: «είσαι μάγκας ρε; βάλε τη μάσκα. Βάλτην, με τις κλωτσιές θα σε πετάξω. Δώσε την σχολική σου κάρτα αγόρι μου. Θα σου μιλάω και θα με γράφεις; έχεις τόσο δυνατό στυλό;»

«Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες, θα σου πω εγώ…»

Ο μαθητής απαντά ότι φόρεσε τη μάσκα αλλά μόνο μία φορά δεν την έβαλε, με τον οδηγό να του απαντά: «Μία φορά; Στο πρακτορείο δεν σου είπαν να την βάλεις; Από το πρακτορείο μέχρι εδώ σου κατέβηκε η μάσκα;»Στην απάντηση «την έβαλα τη μάσκα» από τον μαθητή, ο οδηγός συνεχίζει τις απειλές. «Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες, θα σου πω εγώ αν έβαλες μάσκα. Κοίταξε καλά, εγώ δεν είμαι καθηγητής ούτε έχω παιδεία και διδακτορικά…μάγκα…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις