Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπρίτνεϊ Σπίαρς – μητέρα: Την θεωρεί υπεύθυνη για την κηδεμονία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – μητέρα: Την θεωρεί υπεύθυνη για την κηδεμονία

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - μητέρα: Την κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από την κηδεμονία.

Mετά από την περίφημη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στρέφεται τώρα εναντίον της μητέρας της Λιν, την οποία κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από την κηδεμονία που της είχε επιβληθεί και περιόριζε κάθε κίνησή της τα τελευταία 13 χρόνια. Η Σπίαρς κατηγόρησε ευθέως τη μητέρα της, γράφοντας στο Instagram: «Ξέρεις ακριβώς τι έκανες». Η 39χρονη τραγουδίστρια διέγραψε ακολούθως την ανάρτηση, με την οποία εξαπέλυσε επίθεση στη μητέρα της. Κάτι που προκάλεσε απορίες, καθώς η Λιν Σπίαρς πήρε το μέρος της κόρης της στη διαμάχη της με τον πατέρα της.

«Ο μπαμπάς μου δεν είναι αρκετά έξυπνος για να σκεφτεί καν μια κηδεμονία» έγραψε η τραγουδίστρια. «Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι μια σιωπηλή χαμογελαστή γυναίκα», έγραψε η τραγουδίστρια: «Ο μπαμπάς μου μπορεί να ξεκίνησε την κηδεμονία πριν από 13 χρόνια, αλλά αυτό που ο κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι η μαμά μου είναι αυτή που του έδωσε την ιδέα. Δε θα πάρω ποτέ πίσω αυτά τα χρόνια. Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή μου και ναι θα βγω να φωνάξω πως αυτή και ο Λου Τέιλορ ήταν οι υπεύθυνοι. Γι’ αυτό σταματήστε το παραμύθι ‘δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει’». Ο Λου Τέιλορ είναι ο πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει: «Ξέρεις πολύ καλά τι έκανες… ο μπαμπάς μου δεν είναι αρκετά έξυπνος για να σκεφτεί καν μια κηδεμονία».

 

«Ήταν απούσα ως μητέρα»

Η μητέρα της, Λιν Σπίαρς, είχε κάνει ένορκη δήλωση τον περασμένο Ιούλιο, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της κόρης της για τον τερματισμό της κηδεμονίας. «Είναι σαφές σε μένα πως ο Τζέιμς Σπίαρς είναι ανίκανος να βάλει τα συμφέροντά της κόρης του πάνω από τα δικά του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο» είχε δηλώσει. Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγός της κατηγόρησε τη Λιν ότι ήταν απούσα ως μητέρα και ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε χρήματα από την Μπρίτνεϊ για να συντηρεί την έπαυλή της στη Λουιζιάνα. «Σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενά της, φαίνεται ότι η Λιν ήταν αυτή που δεν ήταν σε θέση να βάλει τα συμφέροντα της κόρης της πάνω από τα δικά της», είπε σε δήλωσή του ο Τζέιμι Σπίαρς.

«Η Λιν δεν έχει εμπλακεί στη ζωή της κόρης της τα περισσότερα από τα τελευταία 12 χρόνια. Παρά την αποξενωμένη σχέση τους, η Μπρίτνεϊ πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει για την έπαυλη στη Λουιζιάνα στην οποία ζει η Λιν, συμπεριλαμβανομένων όλων των λογαριασμών, της υπηρέτριας και όλης της συντήρησης (συνολικά πάνω από 150.000 δολάρια ετησίως και μέχρι σήμερα σχεδόν δύο εκατομμύρια δολάρια)».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις