Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Και η κόρη τους με κορονοϊό
LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Και η κόρη τους με κορονοϊό

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι και η κόρη της είναι θετική στον κορονοϊό.

Η Μαρία Κορινθίου ήταν χθες Τρίτη 2/11 καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά το γύρισμα της συνέντευξης είχε γίνει πριν νοσήσει από κορονοϊό. Ο παρουσιαστής του «2Night Show» συνομίλησε με την ηθοποιό θέλοντας να της ευχηθεί περαστικά για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με τον κορονοϊό τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, ενώ αποκάλυψε πως και η κόρη τους, Ισμήνη βρέθηκε και εκείνη θετική.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως όταν γυρίστηκε η συνέντευξη δεν είχε εκδηλωθεί κανένα σύμπτωμα και παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένη υποβλήθηκε πριν τη συνέντευξη σε rapid τεστ, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ανέφερε επίσης πως ο Γιάννης Αϊβάζης έλαβε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

Τι είχε πει ο ηθοποιός λίγο πριν το εξιτήριο

Μετά από έξι ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία, ο Γιάννης Αϊβάζης παίρνει σήμερα εξιτήριο. Ο ηθοποιός ενημέρωσε το κοινό του με μία ανάρτηση στο Instagram ότι βρίσκεται πλέον, σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι του.Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει την θέα έξω από το δωμάτιο, στο οποίο και νοσηλευόταν και στην λεζάντα έγραψε: «7 ολόκληρες μέρες με πόνο , σκέψεις και ανθρώπους να φεύγουν για τον ύπνο μπας και σωθούν δίπλα σου!!!!! Ώρα να να πάω λοιπόν σπίτι μου, ευγνώμων για τους ανθρώπους που με φρόντισαν, για τους ανθρώπους που με στήριξαν για την οικογένεια μου!! Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ!! Προστατευτείτε!!!» Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε εμφανίσει πολύ βαριά συμπτώματα της νόσου, παρά τον εμβολιασμό του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μετά τον Γιάννη Αϊβάζη, και η Μαρία Κορινθίου είχε διαγνώσθη θετική στον κορονοϊό. «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο, δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid. Προς το παρόν έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: Δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, ο Νοέμβριος έρχεται άγριος», έγραψε στο προφίλ της στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις