Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνατος Mad Clip: Στο φως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Mad Clip: Στο φως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Θάνατος Mad Clip: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν για να δουν αν ο τραγουδιστής ήταν μεθυσμένος

Ρεπορτάζ του Mega έφερε στο φως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να εξηγηθεί ο θάνατος του τράπερ Mad Clip, τα οποία δείχνουν και την ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, η ποσότητα που βρέθηκε ήταν 0,9%, ενώ το όριο είναι 0,5%. Αυτή η ποσότητα αναλογεί σε περίπου τρία ποτά με αλκοόλ, κάτι που δεν συνιστά ότι ήταν μεθυσμένος όπως ανέφερε το ρεπορτάζ. Στις τοξικολογικές δεν εντοπίστηκαν άλλες ουσίες στο αίμα του τραγουδιστή.

Υπενθυμίζεται, πως χθες, Τρίτη 2 Νοεμβρίου, συμπληρώθηκαν 2 μήνες από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο τραγουδιστής της trap μουσικής Mad Clip σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο αγαπητός στη νέα γενιά τραγουδιστής επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9). O 34χρονος -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του φίλου, όπως φάνηκε και από τα stories που δημοσίευε μερικές ώρες πριν το φρικτό δυστύχημα το οποίο του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις