Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Εξιτήριο μετά από μήνες νοσηλείας
ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Εξιτήριο μετά από μήνες νοσηλείας

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Μετά από 3 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο και σκληρής μάχης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναγύρισε σπίτι του

Στο σπίτι του μετά από τρεις μήνες νοσηλείας βρίσκεται πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Την είδηση γνωστοποίησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με ένα μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο tweet. “Και μία ευχάριστη είδηση… Μετά από 3 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο και σκληρής μάχης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναγύρισε σπίτι του” έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας το απόγευμα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου.

O Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάστηκε να μπει και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να διασωληνωθεί.

O ίδιος πρόσφατα είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: “Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου.

Η εμφάνιση σου Κατερίνα μπορεί να με στείλει εντατική. Ξέρω ότι δεν γνώριζες ότι θα βγω, αλλά έπρεπε να είσαι λίγο πιο διαφορετικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος, ο οποίος έμεινε διασωληνωμένος μία ημέρα, έκατσε στην εντατική δύο ημέρες, δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα. Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσοκομείου θα τα καταφέρω”,

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ταλαιπωρείται με την υγεία του από το καλοκαίρι και έκανε μάλιστα ένα σοβαρό χειρουργείο στον προστάτη. Μετά την επέμβαση βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο μια λοίμωξη τον οδήγησε ξανά στη νοσηλεία. Όμως ένα σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα οδήγησε στην διασωλήνωσή του και μετά από εξετάσεις οι γιατροί είδαν ότι έχει υγρό στον πνεύμονα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις