Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εθνική Ελλάδος – ποδόσφαιρο: Ανανεώνουν συμβόλαιο Φαν Σιπ-ΕΠΟ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική Ελλάδος – ποδόσφαιρο: Ανανεώνουν συμβόλαιο Φαν Σιπ-ΕΠΟ

Εθνική Ελλάδος - ποδόσφαιρο: Πρόταση έχει κάνει ήδη η ΕΠΟ στον προπονητή Τζον Φαν Σιπ για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024 και εκείνος αναμένεται να απαντήσει θετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός προπονητής Τζον Φαν Σιπ πρόκειται να δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ μέχρι το 2024, παρά τις λιγοστές πιθανότητες να προκριθεί η Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ του 2022. Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ έχει ήδη κάνει την πρόταση ανανέωσης. Ο Ολλανδός αναμένεται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, να απαντήσει θετικά και η απάντησή του θα δοθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Βέβαια, να επισημανθεί πως όταν ανέλαβε ο Φαν Σιπ την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, είχε τεθεί ως στόχος η πρόκριση στο Μουντιάλ 2022. Θεωρητικά αυτό είναι ακόμη εφικτό, αλλά μετά την ήττα με 2-0 από τη Σουηδία, φαντάζει αρκετά δύσκολο να συμβεί. Ουσιαστικά, σχεδόν εξαφάνισε τις ελπίδες για κατάληψη της 2ης θέσης του προκριματικού ομίλου και οι πιθανότητες να προκριθεί η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας στη μάχη για τη λήψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι λιγοστές.

Γιατί «ψηφίζει» Φαν Σιπ η Ομοσπονδία

Όσο για τους λόγους για τους οποίους η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του Φαν Σιπ, την απάντηση δίνει η ίδια η ΕΠΟ. Όπως λένε εκεί, έχουν εκτιμήσει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, την καλή άποψη που έχουν οι παίκτες για τον Ολλανδό και το γεγονός ότι η ομάδα είχε καλή απόδοση κόντρα στη Σουηδία, ενώ θεωρούν ρίσκο το να ψάξουν νέο προπονητή και να αρχίσει η δουλειά του από το μηδέν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις