Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Γερμανού σε Τάσο Ξιαρχό: Η απάντηση της παρουσιάστριας για την απόπειρα αυτοκτονίας
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού σε Τάσο Ξιαρχό: Η απάντηση της παρουσιάστριας για την απόπειρα αυτοκτονίας

Ναταλία Γερμανού σε Τάσο Ξιαρχό: H παρουσιάστρια πήρε θέση στην υπόθεση του χορογράφου μετά την αποκάλυψη ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σάλος έχει προκληθεί με το βίντεο που ανέβασε ο γνωστός χορογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να κοροϊδεύει μια κοπέλα για τα κιλά της και το ριγέ ρούχο που φοράει. Πλήθος κόσμου και «διάσημοι» έσπεσυσαν να κατακρίνουν την κίνηση αυτή του Ξιαρχό, υποστηρίζοντας τη νεαρή κοπέλα. Αργότερα ο χορογράφος δεν άντεξε την πίεση και προέβη σε απόπειρα αυτοκτονίας. H Ναταλία Γερμανού πήρε θέση στην υπόθεση του Τάσου Ξιαρχό μετά την αποκάλυψη ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του παίρνοντας 40 χάπια. Η παρουσιάστρια μέσω του λογαριασμού της στο Twitter γράφει απευθυνόμενη στον χορογράφο:

«Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις. Δεν θέλουμε βία ούτε δραματικές αναρτήσεις. Θέλουμε να σωπάσεις λίγο, να καταλάβεις τι έκανες και να επανορθώνεις κάθε μέρα, σαν καλύτερος άνθρωπος. Μπορείς;».

Το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Για bullying κατηγορούν τον γνωστό χορογράφο, Τάσο Ξιάρχο, χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε βραδινή του έξοδο την Κυριακή συνοδευόμενος από μια φίλη του, επίσης χορεύτρια, έβγαλε βίντεο χλευάζοντας μια κοπέλα στο διπλανό τραπέζι επειδή φόραγε ριγέ μπλουζάκι ενώ είχε παραπάνω κιλά. Ο χορογράφος εξέθεσε δημόσια την κοπέλα, ενώ κρύφτηκε στο μπάνιο για λίγη ώρα όταν εκείνη είδε με τα μάτια της ότι έγινε προϊόν χλευασμού μπροστά στους χιλιάδες ακολούθους του χορογράφου.

Η νεαρή του απέστειλε μήνυμα λέγοντας «ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου». Με αιχμηρό τρόπο καταλήγει, «να ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη». Λίγες ώρες χρειάστηκε, για να γίνει πρώτο trend στο twitter. Οι χρήστες σε συντριπτική τους πλειοψηφία καταδικάζουν το γεγονός και απαιτούν να ζητήσει συγνώμη από την κοπέλα. Αρκετοί μάλιστα, σημειώνουν ότι ο ίδιος στο παρελθόν πολλές φορές είχε υποστηρίξει ότι ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις