Ντελιβεράς – τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 47χρονο

ΕΛΛΑΔΑ

Ντελιβεράς – τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 47χρονο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Ντελιβεράς - τροχαίο Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί συγγενείς και φίλοι.

02.11.2021 | 17:30

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί συγγενείς και φίλοι, στον 47χρονο ντελιβέρα που έχασε τη ζωή του όταν όχημα με οδηγό έναν 21χρονο τον παρέσυρε τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στις 9 το πρωί οι διανομείς συγκεντρώθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος και στη συνέχεια παρευρέθηκαν στην κηδεία του συναδέλφου τους. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε με έξοδα της εταιρείας που δούλευε ο άτυχος ντελιβεράς

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η Wolt, στην οποία εργαζόταν ο 47χρονος κάλυψε τα έξοδα της κηδείας του άτυχου διανομέα, η οποία πραγματοποιήθηκε στα κοιμητήρια της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι οι διανομείς πραγματοποίησαν κινητοποίηση το πρωί της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τον άδικο χαμό του 47χρονου. Ακολούθησε μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης, η οποία κατέληξε στα γραφεία της Wolt, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου.

Η στιγμή του ατυχήματος

Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται η ιλιγγιώδης ταχύτητα του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη και έχει δει το φως τη δημοσιότητας. Οι εικόνες καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας κοντινού καταστήματος. Μάλιστα εκείνη την ώρα στο σημείο βρίσκονταν περαστικοί και κρατούσαν το κεφάλι τους μην μπορώντας να διανοηθούν την ταχύτητα που είχε το αυτοκίνητο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το τραγικό δυστύχημα.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία την Κυριακή (31/10). Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο Εισαγγελέας δεν προχώρησε σε ποινική δίωξη λόγω έλλειψης στοιχείων για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, παρήγγειλε από τις Αρχές να συνεχιστεί το έργο της προανάκρισης για το τροχαίο δυστύχημα και ζήτησε, μεταξύ άλλων, να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται περιμετρικά του σημείου. Για αυτό το λόγο ο 21χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος.

Τραγική ειρωνεία

Λίγα λεπτά μετά το συμβάν η 16χρονη κόρη του ντελιβερά πέρασε από το σημείο. Είδε τη διαλυμένη μηχανή του πατέρα της και μόλις έφθασε στο σπίτι είπε ενστικτωδώς στη μητέρα της ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο 47χρονος κατά τη διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή. Υπενθυμίζουμε ότι ο 21χρονος εμβόλισε τον άτυχο εργαζόμενο, αφού προηγουμένως είχε παραβιάσει 3 κόκκινα φανάρια. Από την σφοδρή σύγκρουση η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο. Ο νεαρός οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και επιχείρησε να εξαφανιστεί. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 21χρονος συμμετείχε σε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Παπανδρέου, ενώ δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Exit mobile version