Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νοσοκομείο Λάρισας γιατρός: Κατέρρευσε λόγω κούρασης μπροστά στις κάμερες
ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Λάρισας γιατρός: Κατέρρευσε λόγω κούρασης μπροστά στις κάμερες

Νοσοκομείο Λάρισας γιατρός: Ο Γιάννης Γκαμπράνης σε προσπάθειά του να ενημερώσει τα ΜΜΕ για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Λάρισας, κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες από την κούραση.

Σοκαριστική και άκρως αποκαλυπτική, αναφορικά με τις συνθήκες που αντιμετωπίζει τα δύο χρόνια πανδημίας το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, ήταν η εικόνα του Διευθυντή της Α’ Κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας να καταρρέει μπροστά στις κάμερες. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας Λάρισας. Η συνέλευση είχε το εξής θέμα: «Οι Κλινικές έχουν καταρρεύσει – όχι στο κλεί­σιμο του Γ.Ν.Λ. και μετατροπή του σε Covid Νοσοκομείο – κλιμάκωση των κινητοποιήσεων».

Ο γιατρός Γιάννης Γκαμπράνης, ως γραμματέας της Ένωσης, θέλησε να κάνει μια προσπάθεια να ενημερώσει τους δημοσιογράφους για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Λάρισας και για όσα συνέβησαν στη Συνέλευση. Τελικά η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής, καθώς το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να ζητήσει συγγνώμη «από την κούραση». Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κος Γκαμπράνης ένιωσε αδιαθεσία και δύσπνοια. Μάλιστα, για να μπορέσει να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσηλευτικού ιδρύματος, χρειάστηκε να τον βοηθήσουν οι συνάδελφοί του. Έπειτα, ο γιατρός μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν, ευτυχώς, κάτι ανησυχητικό για την υγεία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις