Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο: Πίσω στην Ιταλία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο: Πίσω στην Ιταλία

Ρονάλντο: Ο CR7 επιστρέφει για πρώτη φορά χώρα που τον φιλοξένησε από το 2018 μέχρι το 2021 και θέλησε να ευχαριστήσει τους Ιταλούς.

Μετά από τρία χρόνια στην Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένιωσε το περασμένο καλοκαίρι πως έκλεισε ο κύκλος του στην Serie A και στην βέκια σινιόρα και έκρινε πως το καλύτερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για να συνεχίσει την καριέρα του ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ομάδα από την οποία είχε μεταπηδήσει στην Ρεάλ το 2009. Λίγους μήνες μετά το αντίο στους Τορινέζους, ο CR7 επιστρέφει για πρώτη φορά χώρα που τον φιλοξένησε από το 2018 μέχρι το 2021 και θέλησε να το υπενθυμίσει, ευχαριστώντας τους Ιταλούς για όσα πέρασε στη χώρα τους και δίνοντας υπόσχεση στους φίλους των κόκκινων διαβόλων πως θα δώσει τα πάντα για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αταλάντα (02/11, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Πίσω στην Ιταλία, μία χώρα που καλωσόρισε εμένα και την οικογένειά μου τόσο καλά, ένα εκπληκτικό μέρος που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ξέρω από εμπειρία ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στο Μπέργκαμο απέναντι σε μία τέτοια όμαδα όπως η Αταλάντα, όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αυτό είναι το Champions League και είμαστε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είμαστε εδώ που ανήκουμε! Πάμε διάβολοι», ήταν το μήνυμά του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram.

Καθοριστική συμβολή

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε κρίνει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα για την 3η αγωνιστική των ομίλων, καθώς με κεφαλιά του στο 81ο λεπτό είχε χαρίσει το τρίποντο με σκορ 3-2 στην ομάδα του Σόλσκιερ στέλνοντάς την στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις