Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς: Εμαθε τον αντίπαλό του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς: Εμαθε τον αντίπαλό του

Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας στον δεύτερο γύρο του Paris Masters θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αλεξέι Ποπίριν, που συνέτριψε με 6-0, 6-3 τον Αλεξ Ντε Μινόρ.

Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του Paris Masters έμαθε το βράδυ της Τρίτης (2/11) ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας, όπως έγινε γνωστό, θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αλεξέι Ποπίριν, Νο. 71 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο 22χρονος, που μπήκε στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser, στον πρώτο γύρο του τελευταίου Masters της φετινής σεζόν συνέτριψε με 6-0, 6-3 τον Αλεξ Ντε Μινόρ και πέρασε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Αλεξέι Ποπίριν στον αγώνα με τον Αυστραλό ήταν εντυπωσιακός και κατάφερε να πάρει τα πρώτα 8 γκέιμς. Προηγήθηκε με 6-0, 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και έφτασε σε μία άνετη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά ο Αλεξ Ντε Μινόρ είχε κληρωθεί με τον Λόιντ Χάρις, αλλά ο Νοτιαφρικανός απέσυρε τη συμμετοχή του και τη θέση του πήρε ο Αλεξέι Ποπίριν, ο οποίος είχε χάσει στον τελευταίο προκριματικό γύρο από τον Τόμι Πολ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αλεξέι Ποπίριν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις