Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Ξιαρχό – θρίλερ: Τον ψάχνει η Αστυνομία μετά από απειλή για αυτοκτονία
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό – θρίλερ: Τον ψάχνει η Αστυνομία μετά από απειλή για αυτοκτονία

Τάσος Ξιαρχό - θρίλερ: Καταδίωξη του γνωστού χορευτή από δυνάμεις της Αστυνομίας εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στο Μενίδι, ύστερα και από απειλές του πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μενίδι, με στόχο τον εντοπισμό του Τάσου Ξιαρχό. Ο γνωστός χορευτής φέρεται να έχει απειλήσει πως θα δώσει τέλος στη ζωή του.  Συγκεκριμένα, σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας (01.11), η Αστυνομία δέχθηκε κλήση της συντρόφου του, η οποία ισχυριζόταν πως ο γνωστός χορογράφος θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, έδωσε και το στίγμα του στην Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να τον εντοπίσουν και να τον αποτρέψουν.

Οι Αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο του Τάσου Ξιάρχο, όχι όμως και τον ίδιο. Μετά από λίγη ώρα, εντοπίστηκε αλλά άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη μια καταδίωξη για να βρεθεί και να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Επίσης, στην επιχείρηση για την ανεύρεση του χορογράφου έχουν προστεθεί και σκυλιά της Αστυνομίας αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega, ο Τάσος Ξιαρχό φέρεται να είναι υπό την επήρεια χαπιών.

Η διαδικτυακή κατακραυγή

Υπενθυμίζεται ότι από την Κυριακή (31.10), ο Τάσος Ξιαρχό είναι  στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για ένα περιστατικό bullying που έκανε στα social media του. Ειδικότερα, αφορμή στάθηκε ένα story που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram. Σε αυτό ο γνωστός χορογράφος κορόιδευε μια κοπέλα επί της ουσίας για τα κιλά της. Ακολούθησε γενική κατακραυγή, τόσο στα social media όσο και από καλλιτέχνες, παρουσιαστές, πολιτικούς αλλά ακόμα και πολύ καλούς του φίλους που κατέκριναν τη στάση του. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη ωστόσο η έντονη κριτική που του ασκήθηκε δεν είχε σταματημό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις