Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαρμπή για Ξιάρχο: Με τον τρόπο της τον βάζει στη θέση του
LIFESTYLE

Γαρμπή για Ξιάρχο: Με τον τρόπο της τον βάζει στη θέση του

Γαρμπή για Ξάρχο: Με αναδημοσίευση αποσπάσματος από παλιότερη συνέντευξη του χορευτή, μέσω προσωπικής ανάρτησής της στο Twitter, η γνωστή τραγουδίστρια προσπαθεί να τον βάλει στη θέση του θύματος.

Τεράστιο σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση-επίθεση του Τάσου Ξιάρχο στο Instagram, ο οποίος, μέσα από story, κορόιδεψε κοπέλα για τα ρούχα και τα κιλά της, η οποία καθόταν στο ακριβώς διπλανό τραπέζι από το δικό του σε εστιατόριο που βρισκόταν. Ανεξάρτητα από το αν ζήτησε συγγνώμη, αυτή η απεχθής πράξη πυροδότησε τις οργισμένες αντιδράσεις εναντίον του από χρήστες του διαδικτύου, αλλά και από διάσημους της ελληνικής σόουμπιζ. Μια από αυτούς ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία προσπάθησε μέσα από ανάρτησή της να τον βάλει στη θέση της κοπέλας, στην οποία έκανε τη διαδικτυακή επίθεση. Συγκεκριμένα η κα Γαρμπή δημοσίευσε με ανάρτησή της στο Twitter απόσπασμα από συνέντευξη που είχε δώσει ο Τάσος Ξιάρχος το 2019.

Η ερώτηση που του είχε γίνει ήταν αν τον έχουν κοροϊδέψει στο δρόμο. Η απάντησή του ήταν: «Μου έχουν στείλει μηνύματα γράφοντάς μου ότι είμαι λ@@@α, α@@@α, ανορεξικός και πρ@@@@ς. Στενοχωριέμαι με τους κομπλεξικούς, είναι κρίμα που είναι μονοδιάστατοι». Στη συνέχεια, η Ελληνίδα τραγουδίστρια του έκανε την εξής ερώτηση: «Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;».

Τι είπε η Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της και να μη δείξει τη στήριξή της στον Τάσο Ξιάρχο και στην εκφοβιστική πράξη, στην οποία προχώρησε. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στους λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram το εξής σχόλιο: «Δεν ευθύνομαι για τις μα@@@@ες των άλλων. Ευθύνομαι για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε μένα και σε αυτούς». Μεταξά και Ξιάρχο, θυμίζουμε πως είχαν ενώσει τα ταλέντα τους και είχαν κερδίσει το J2US, ενώ αργότερα συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν και ένα πολύ πετυχημένο τραγούδι ντουέτο. Στις αρχές του Οκτώβρη, ο Τάσος Ξιάρχο είχε αποκαλύψει ότι είχαν τσακωθεί με την Κόνι Μεταξά πριν μήνες, αλλά μόλις είχαν ξεκινήσει να μιλάνε ξανά.

Επίσης, ο Τάσος Ξιάρχο δέχτηκε και την οργισμένη αντίδραση άλλων celebrities, μέσα από δημοσιεύσεις τους στα social media, όπως της Δανάης Μπάρκα, της Κατερίνας Ζαρίφη, της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, δέχθηκε και τις αντιδράσεις της κοπέλας που διαπόμπευσε στα social media, η οποία θαρρετά του απάντησε μέσω ιδιωτικού μηνύματος στο Instagram.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις