Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άκης Πετρετζίκης – συνέντευξη: «Θέλω όταν γυρίζω σπίτι να είμαι χαρούμενος»
LIFESTYLE

Άκης Πετρετζίκης – συνέντευξη: «Θέλω όταν γυρίζω σπίτι να είμαι χαρούμενος»

Άκης Πετρετζίκης - συνέντευξη: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του, τον γιο του και την γυναίκα του.

O Άκης Πετρετζίκης μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του και τον γιο του, Αχιλλέα και την γυναίκα του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ! Ο chef μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική του ζωή και υπογράμμισε ότι είναι υπερπλήρης. Συγκεκριμένα ανέφερε στην Σταματίνα και την εκπομπή, Happy Day: «H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα»!

Και πρόσθεσε: «Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες «αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή». Είναι πολύ απλό»! Και ανέφερε: «Δεν έκρυψα τον γάμο μου! Ποτέ δεν θα το έκρυβα, δεν είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό. Την ημέρα του γάμου θα το έλεγα. Είχα την επιλογή να το δημοσιεύσω». «Ο γάμος για τον άνδρα είναι διαφορετικός. Είναι και λίγο πάρτι. Για τη γυναίκα είναι άγχος. Π.χ. δεν είχα προσέξει ποτέ τα λουλούδια στον γάμο! Δεν ασχολήθηκα καθόλου πλην του φαγητού. Όλα τα άλλα τα έκανε η Κωνσταντίνα.»! Και τόνισε για τον γιο του: «Κοιμάται ο πιτσιρικάς… Έχει να κάνει με την κοιλιά. Όταν ήταν στην κοιλιά ήταν ήρεμος. Η Κωνσταντίνα δεν νευριάζει ποτέ»!

Γάμος Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης ντύθηκε τελικά γαμπρός την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και η είδηση του γάμου του απασχόλησε τα media. Αρχικά υπήρχε η πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι ο αγαπημένος σεφ και η σύντροφός του θα πραγματοποιούσαν τον γάμο και τη βάπτιση του γιου τους σε κτήμα στο Κορωπί και μάλιστα κατά της πρωινές ώρες της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια ωστόσο το νέο ρεπορτάζ των εκπομπών ήθελε τον Άκη Πετρετζίκη και την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να παντρεύονται νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός σεφ και τα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον, τελικά κατάφεραν να κρατήσουν την χαρμόσυνη είδηση μακριά από τα media, αφού λίγο πριν τις απογευματινές ώρες τελικά της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε ο γάμος  σε κτήμα στο Κορωπί, όπως και είχε διαρρεύσει αρχικά. Μαζί με τον γάμο του ζευγαριού έγινε και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις