Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον νεκρό ντελιβερά

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον νεκρό ντελιβερά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Θεσσαλονίκη: Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

01.11.2021 | 09:22

Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος αλλοδαπός που το το βράδυ του Σαββάτου παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο ντελιβερά στην Θεσσαλονίκη στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα χθες Κυριακή (31.10.2021), για το τροχαίο που σόκαρε τη Θεσσαλονίκη και όλο το Πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Στο μεταξύ, οι συνάδελφοί του διανομείς έχουν προγραμματίσει για τις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν για τον ίδιο λόγο μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 21χρονος εμβόλισε τον άτυχο εργαζόμενο, αφού προηγουμένως είχε παραβιάσει 3 κόκκινα φανάρια. Από την σφοδρή σύγκρουση η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο. Ο νεαρός οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και επιχείρησε να εξαφανιστεί. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 21χρονος συμμετείχε σε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Παπανδρέου, ενώ δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

 

Τραγική ειρωνεία

Λίγα λεπτά μετά το συμβάν η 16χρονη κόρη του ντελιβερά πέρασε από το σημείο. Είδε τη διαλυμένη μηχανή του πατέρα της και μόλις έφθασε στο σπίτι είπε ενστικτωδώς στη μητέρα της ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο 47χρονος κατά τη διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Exit mobile version