Ντελιβεράς – δυστύχημα Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει πώς παρασύρθηκε

ΕΛΛΑΔΑ

Ντελιβεράς – δυστύχημα Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει πώς παρασύρθηκε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Ντελιβεράς - δυστύχημα Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε και δείχνει την ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε το διανομέα φαγητού

01.11.2021 | 17:29

Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον αδικοχαμένο διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία την Κυριακή (31/10), αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο Εισαγγελέας δεν προχώρησε σε ποινική δίωξη λόγω έλλειψης στοιχείων για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, παρήγγειλε από τις Αρχές να συνεχιστεί το έργο της προανάκρισης για το τροχαίο δυστύχημα και ζήτησε, μεταξύ άλλων, να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται περιμετρικά του σημείου. Για αυτό το λόγο ο 21χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από διανομείς στα δικαστήρια

Στο μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι συνάδελφοί του διανομείς στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, αλλά και έξω από τα γραφεία της wolt, ενώ αύριο θα μεταβούν στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 47χρονος και στη συνέχεια με μηχανοκίνητη πορεία στα κοιμητήρια Θέρμης όπου θα τελεστεί η κηδεία του. Συγκεκριμένα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν δεκάδες διανομείς φαγητού, που είδαν ακόμη έναν συνάδελφό τους να χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

Διανομέας της πόλης αναφέρει σε δηλώσεις του και τονίζει πως δεν ξέρει αν θα επιστρέψουν ζωντανοί στο σπίτι τους μετά την δουλειά τους: «Όσο πάει γίνεται όλο και πιο δύσκολη η κατάσταση». Επίσης, όπως πρόσθεσε: «Άλλος ένας άνθρωπος χάθηκε άδικα, δεν περιμέναμε ο οδηγός να αφεθεί ελεύθερος, εμείς περιμέναμε αν μη τι άλλο την στήριξη του νόμου», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «θα πεθαίνουμε σαν σκυλιά στον δρόμο στο τέλος».

Exit mobile version