Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σελίν Ντιόν υγεία: Οι φριχτοί πόνοι που την έχουν καθηλώσει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελίν Ντιόν υγεία: Οι φριχτοί πόνοι που την έχουν καθηλώσει

Σελίν Ντιόν υγεία: Ποιο είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Σελίν Ντιόν

Ένα σοβαρό και επίπονο πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί την Σελίν Ντιόν η οποία υποχρεώθηκε να ακυρώσει το show στο Las Vegas, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.Ο λόγος που η ίδια έκανε γνωστό, είναι ένα πρόβλημα υγεία της που δεν της επιτρέπει να δώσει την αρκετά απαιτητική παράσταση.Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα η διάσημη τραγουδίστρια, υποφέρει από “σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς”. Πρόκειται για ανεξέλεγκτους, ακούσιους σπασμούς που μπορεί να επηρεάσουν πολλά διαφορετικά είδη μυών του σώματος, οδηγώντας σε πολλά διαφορετικά συμπτώματα. Οι πιο συχνοί μυϊκοί σπασμοί είναι εκείνοι των σκελετικών μυών, και συνήθως οφείλονται σε υπερβολική καταπόνηση, αφυδάτωση και σε ανισορροπία ηλεκτρολυτών.

Σε περίπτωση που οι μυϊκοί σπασμοί είναι ιδιαίτερα επώδυνοι, αν δεν υποχωρούν, ή εάν επαναλαμβάνονται συχνά, ενδεχομένως να υπάρχουν υποκείμενες αιτίες, όπως στην περίπτωση της Σελίν Ντιόν, η οποία είχε τόσο έντονους πόνους που αναγκάστηκε να ματαιώσει την πρεμιέρα, και όλες τις παραστάσεις του πολυδιαφημιζόμενου σόου “Céline” σε ξενοδοχείο του Las Vegas.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η ίδια ανακοίνωσε στο instagram την ματαίωση του σόου της, τονίζοντας ότι είναι συντετριμμένη:

“Είμαι συντετριμμένη. Η ομάδα μου και εγώ δουλεύουμε για το νέο μας σόου, τους τελευταίους οκτώ μήνες και το γεγονός πως δεν θα μπορέσω να κάνω πρεμιέρα τον Νοέμβριο με λυπεί αφάνταστα”, έγραφε η ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το σόου της Σελίν Ντιόν ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Resorts World Theatre, ένα νέο θέατρο με τη μεγαλύτερη και ψηλότερη σκηνή της πόλης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. Οι παραστάσεις θα ξεκινούσαν στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά τα σόου από τις 5 με 20 Νοεμβρίου και από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου έχουν ακυρωθεί. Δεδομένου ότι οι σοβαροί και επίπονοι μυϊκοί σπασμοί από τους οποίους υποφέρει η Σελίν Ντιόν δεν της επιτρέπουν να εμφανιστεί στη σκηνή, όλες οι παραστάσεις έχουν ακυρωθεί και παραμένει άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή το σόου Celine.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις