Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Γκέιτς γάμος: Η υπέροχη φωτο με τον πατέρα της Μπιλ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Γκέιτς γάμος: Η υπέροχη φωτο με τον πατέρα της Μπιλ

Τζένιφερ Γκέιτς γάμος: Η φωτογραφία που ανάρτησε η Τζένιφερ Γκέιτς με τον πατέρα της, από την ημέρα του γάμου της

Μια ακόμη φωτογραφία από τον πολυτελή γάμο της με τον Ναγιέλ Νασάρ μοιράστηκε η Τζένιφερ Γκέιτς, κι αυτή τη φορά εικονίζεται με τον συγκινημένο πατέρα της. Η 25χρονη δημοσίευσε το στιγμιότυπο πατέρας – κόρης προς τιμή των 66ων γενεθλίων του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Microsoft και στην αφιέρωση απαρίθμησε όλα όσα θαυμάζει σε αυτόν.

«Ευτυχισμένα 66α γενέθλια Μπιλ Γκέιτς» έγραψε. «Είμαι ευγνώμων να μαθαίνω από τα παραδείγματα της ατελείωτης περιέργειάς σου, της συνεχούς εξερεύνησης και της επιθυμίας να βοηθάς την ανθρωπότητα. Ανυπομονώ να μάθω τις θα μάθεις αυτή τη χρονιά. Σ’ ευχαριστώ για την υποστήριξή σου στο γάμο μας και την ημέρα των ονείρων μας πρόσφατα – αυτές οι αναμνήσεις θα διαρκέσουν μια ζωή» έγραψε.

Ο Μπιλ Γκέιτς άφησε ένα τρυφερό σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της λέγοντας πόσο πολύ εκτιμούσε τα καλά λόγια της κόρης του. «Σ’ ευχαριστώ για τις ευχές, Τζεν. Είμαι τόσο τυχερός που είμαι μπαμπάς σου». Σχόλιο στην ανάρτηση έκανε και η διοργανώτρια του γάμου, γράφοντας: «Υπήρχαν μαγικές στιγμές όπως αυτή. Όλο το Σαββατοκύριακο ήμασταν σε ένα παράλληλο σύμπαν».

Το ερωτευμένο ζευγάρι Τζένιφερ και Ναγιέλ

Υπενθυμίζεται ότι η μεγαλύτερη κόρη του ιδρυτή της Microsoft, Τζένιφερ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της παρουσία οικογένειας και φίλων στις 16 Οκτωβρίου στη φάρμα όπου κατοικούν και την οποία της είχαν κάνει δώρο οι γονείς της μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, στο Γουέτσεστερ της Νέας Υόρκης. Το ζευγάρι δεν λυπήθηκε καθόλου τα έξοδα, με την Daily Mail να λέει ότι ο γάμος κόστισε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια, και την Τζένιφερ Γκέιτς να φορά δύο νυφικά Vera Wang.

Και οι δύο γονείς της, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το διαζύγιό τους τον Αύγουστο, έκαναν συγκινητικές αναρτήσεις μετά το γάμο. «Τι χαρά να γιορτάζω το φως και την αγάπη της Τζένιφερ και του Ναγιέλ αυτό το Σαββατοκύριακο» έγραψε η Μελίντα Γκέιτς. «Τόσο ευγνώμονες που μπορέσαμε να βρούμε έναν τρόπο να συγκεντρωθούμε με ασφάλεια γι’ αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα».

Ο Μπιλ Γκέιτς, από την πλευρά του, είχε μοιραστεί τις δικές του ευχές την ημέρα του γάμου της, με ανάρτησή του στο Instagram: «Τζεν και Ναγιέλ, είναι αδύνατο να περιγράψω με λόγια πόσο ευτυχισμένο με κάνει που σας βλέπω γεμάτους χαρά την ημέρα του γάμου σας. Είμαι τόσο περήφανος για εσάς τους δύο για όλα όσα έχετε καταφέρει στη ζωή σας μέχρι τώρα και για όλα όσα θα κάνετε για το κοινό σας μέλλον».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις