Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Πρωτογεράκη – Δημήτρης Λιγνάδης: “Εγώ όταν τον βλέπω, πονάει η ψυχή μου”
LIFESTYLE

Βίκυ Πρωτογεράκη – Δημήτρης Λιγνάδης: “Εγώ όταν τον βλέπω, πονάει η ψυχή μου”

Βίκυ Πρωτογεράκη - Δημήτρης Λιγνάδης: Η άποψή της για τους δύο ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη και οι δηλώσεις της σίγουρα δεν ήταν οι αναμενόμενες. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε τόσο στην σεξουαλική παρενόχληση, που έχει βιώσει η ίδια, όσο και στα περιστατικά που έγιναν γνωστά μέσα από τον χώρο του θεάματος. «Τον Δημήτρη τον ήξερα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι πλήγμα για τον πολιτισμό. Δεν έχω δει τη δικογραφία και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σαν προσωπικότητα δεν είχε δείξει κάτι. Κάναμε και παρέα», δήλωσε για τον Λιγνάδη.

Στην συνέχεια, μίλησε για τον Φιλιππίδη και εξήγησε πόσο έχει στεναχωρηθεί με τις εξελίξεις. «Και ο Πέτρος δεν μου είχε δώσει τέτοια δείγματα Αυτά τα άτομα τα ήξερα και δεν είχα τέτοια δείγματα ποτέ. Εγώ όταν βλέπω τον Πέτρο, πονάει η ψυχή μου. Ξέρω πόσο καλός ηθοποιός είναι. Όποιος χρησιμοποιεί την εξουσία για να επιτύχει κάτι είναι γεννημένος δούλος», είπε χαρακτηριστικά.

Η σεξουαλική παρενόχληση

Επιπλέον, μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί η ίδια στο παρελθόν, καθώς και την απόπειρα βιασμού από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς της. «Είχα μπει σε ένα αμάξι ενός ανθρώπου γνωστού μου και μου λέει “απόψε είσαι δικιά μου”. Για τέσσερις ώρες προσπαθούσα να του εξηγησω ότι αυτό που κάνει είναι βιασμός. Μετά με απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν είπα τίποτα στον πατέρα μου γιατί θα είχαμε άλλα. Δεν μίλησα για όλα αυτά γιατί πίστευα ότι μπορεί ο καθένας να το αντιμετωπίσει μόνος του. Θωρώ ότι αν θες, τους αντιμετωπίζεις».

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στον χώρο εργασίας της, είπε: «Η πρώτη παρενόχληση, που δέχτηκα, ήταν στο ξεκίνημά μου. Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει τώρα, είναι πολύ μεγάλο όνομα. Με πήρε ένα πρωί και μου λέει, “επειδή όλες έχουν περάσει από το κρεβάτι μου, πες μου κι εσύ πού και πότε”. Έπαιζα ήδη σε σειρά του στην τηλεόραση. ‘Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη δύναμη. Με το που το άκουσα, δεν είπα τίποτα. Μετά το σκέφτηκα ξανά, του έστειλα 10 τριαντάφυλλα και ένα γράμμα και του είπα να με απαλλάξει από τον ρόλο. Δεν το έκανε. Στα γυρίσματα δεν ήταν εκεί, είχε άλλους σκηνοθέτες. Στο τέλος μίλησα με τη διευθύντρια του ΑΝΤ1, της είπα ότι έχω πρόβλημα υγείας και να μην ξαναγράψει για εμένα, για να φύγω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις