Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος!
LIFESTYLE

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος!

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ταξίδι του μέλιτος στο Λονδίνο για το αγαπημένο ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμος τους στην Ύδρα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου λίγες μέρες μετά τον πολιτικό γάμο τους στην Ύδρα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο με μόλις 10 καλεσμένους, έφτιαξαν βαλίτσες για το ταξίδι του μέλιτος.  Το ζευγάρι επέλεξε έναν αγαπημένο του προορισμό που δεν είναι άλλος από το Λονδίνο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Κωστή Μαραβέγια από την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο γάμος τους – Οι καλεσμένοι

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα. Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου το ζευγάρι συνηθίζει να επισκέπτεται τα καλοκαίρια του. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Ανάμεσά τους, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Κατρίνα Τσάνταλη και φυσικά οι οικογένειές τους. Το ζευγάρι δεν βγήκε μετά τον γάμο του καθόλου από το ξενοδοχείο, ωστόσο κέρασε τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο νησί ένα μπουκάλι κρασί και μία τούρτα. Όσον αφορά το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου; Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε πως η ηθοποιός φορούσε ένα Mi-Ro λευκό, πολύ λιτό και απλό. Σχετικά με τη μπομπονιέρα, αυτή ήταν ένα μικρό γλαστράκι, στο οποίο το ζευγάρι είχε τοποθετήσει μια κάρτα η οποία έγραφε «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής και Τόνια. 11-10-2021».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις