Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντζολετάκη – Φιλιππίδης: “Ίσως είναι υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν”
LIFESTYLE

Αντζολετάκη – Φιλιππίδης: “Ίσως είναι υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν”

Αντζολετάκη - Φιλιππίδης: Η Γωγώ Αντζολετάκη μλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ωστόσο θεωρεί υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν.

Η ηθοποιός Γωγώ Αντζολετάκη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάματος, όπως και για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Μιλώντας στο Love It του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία στο θέατρο. “Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη να βγω ως πρωταγωνίστρια, με ήθελαν και με ζητούσαν”, δήλωσε αρχικά. Στη συνέχεια μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα περιστατικά, για τα οποία κατηγορείται. “Για να είμαι ειλικρινής, για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα, μόνο κάποιες “ελαφρές” φήμες που κυκλοφορούσαν”.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και δήλωσε πως θεωρεί υπερβολικά κάποια πράγματα που ειπώθηκαν για εκείνον:

“Τον είχα πάντα σαν παιδί, γελούσε πάρα πολύ. Μέσα μου, ίσως και από διαίσθηση, πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά την αλήθεια την ξέρει εκείνος και τα θύματα που έκαναν τις καταγγελίες. Θεωρώ ότι δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους τα κορίτσια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”. Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και εξήγησε πως πλέον δεν της έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση. “Όταν πήγα στα καλλιστεία ο πατέρας μου δεν το ήξερε καν, το έμαθε από τις εφημερίδες όταν είδε την φωτογραφία μου. Μια ωραία γυναίκα στο θέατρο και στη τηλεόραση αντιμετωπίζεται ως γλάστρα τις περισσότερες φορές. Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά ήταν το 1996, από τότε δεν είχα καμία πρόταση”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις