Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Αθήνα- σήμερα: Που θα σημειωθούν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας
ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Αθήνα- σήμερα: Που θα σημειωθούν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Αθήνα- σήμερα: Θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συνεχίζονται σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, λόγω της παρουσίας της Άνγκελα Μέρκελ, που επισκέπτεται τη χώρα για τελευταία φορά ως καγκελάριος. Συγκεκριμένα, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων. Να σημειωθεί ότι η Άνγκελα Μέρκελ μένει στο Καβούρι, στις 9 θα μιλήσει σε νέους στο ινστιτούτο Γκαίτε, στις 10:15 θα γίνει δεκτή από την ΠτΔ και στις 11:50 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ

«Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. ANGELA MERKEL στη χώρα μας, απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης 28.10.2021 και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 29.10.2021 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

athina

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις